Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Χ.Α: Ας κάνουμε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ακόμη πιο Δυνατή!


Ακόμα και στον επιθανάτιο ρόγχο της, η «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση φροντίζει να επιδεικνύει τον… πλούτο του περιβόητου «ηθικού πλεονεκτήματος» που την χαρακτηρίζει. Ο Βούτσης, για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει να απολαμβάνει το πεδίο αστραπιαίας νομοθέτησης που άνοιξε η αναβολή της διάλυσης της Βουλής, λέγοντας ότι η όλη κατάσταση είναι «ιδιότυπη, αλλά κανονική».
Βεβαίως, το τι σημαίνει «κανονικότητα» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον θλιβερά αντιληπτό από την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού. Γι’ αυτό, άλλωστε, ψηφίζονται μια σειρά νομοσχεδίων «μέχρι να θυροκολληθεί το διάταγμα για την διάλυση της Βουλής». Κάπως έτσι, λοιπόν, έχουμε αυτόν τον ξέφρενο χορό ρουσφετιών, με διορισμούς στο κανάλι της Βουλής και μετατάξεις θυγατέρων υπουργών της κυβέρνησης, στα πλαίσια προφανώς του… Βουλγαράκειου δόγματος «ό,τι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό».
Ο κρότος από την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ ηχηρός, ακριβώς γιατί κάνει επαυξημένα όλα όσα κατηγορούσε τους προκατόχους του. Αναδύθηκε από το πολιτικό περιθώριο δεκαετιών ποντάροντας στην αγανάκτηση και την οργή των Ελλήνων για τις αήθεις αυτές πρακτικές. Το γιαλαντζί αντιμνημονιακό κόμμα εξελίχθηκε αυτά τα 4,5 χρόνια σε σωτήρια κιβωτό των παλαιοκομματικών μεθόδων, αποδεικνύοντας ότι στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα άλλο από την αριστερή πρόσοψη του πολύ άσχημου προσώπου του «Συνταγματικού τόξου».
Κάτι τύποι σαν τον Βούτση, τον Σκουρλέτη, τον Πολάκη και όλους όσοι θαμπώθηκαν από την δύναμη και -κυρίως- την αλαζονεία της εξουσίας, θα περάσουν ξανά στον αντιπολιτευτικό θώκο, αναμένοντας την αναμενόμενη κυβερνητική φθορά της ΝΔ και του Μητσοτάκη για να επανέλθουν στην εξουσία για να συνεχίσουν την εθνοαποδόμηση και να ανανεώσουν την πελατειακή τους σχέση προς όφελος των στενών συντηρητικών συμφερόντων τους.
Επομένως, στην επόμενη Βουλή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ οφείλει και πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ενισχυμένη, ακριβώς για να μπορεί να στέκεται ισχυρό και σταθερό εμπόδιο στα αντεθνικά σχέδια των συμπληγάδων του εθνομηδενισμού του ΣΥΡΙΖΑ και του κοσμοπολιτισμού της ΝΔ, έχοντας ως σκοπό της την επαναελληνοποίηση της Χώρας.
Χωρίς μαντζούνια και κεραλοιφές, χωρίς ψεύτικα παράσημα απόλεμων, χωρίς θρασύδειλες μεγαλοστομίες «φαντάρων» των 40 ημερών, χωρίς «πολιτικές παρεμβάσεις» αποτυχημένων και απορριφθέντων με μπούτια και στήθη στο Facebook, αλλά με την ακλόνητη Πίστη στον Θεό των Ελλήνων και την Αθάνατη Ιδέα μας!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΤΏΡΑ ΤΟ MANIATIKO REPORT ΚΟΝΤΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟ MYWEBOOK _____Η ΕΝΣΩΜΆΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις