Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: Κωνσταντίνος Κοσμίδης Πολιτευτής Α' Αθήνας


 ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ.

 Γι’ αυτό, στρέφουμε το βλέμμα παντού, διεκδικώντας για την Ελλάδα όχι τη θέση του επαίτη της Δύσης, αλλά τη θέση του ισχυρού και ισότιμου εταίρου και συμμάχου. Με βαθιά αγάπη για την Ελλάδα και προσεκτικό στρατηγικό σχεδιασμό, δηλώνουμε ΠΑΡΟΝΤΕΣ και ΕΤΟΙΜΟΙ να αναλάβουμε τα ηνία της χώρας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΛΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΧΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΤΗΣ ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΣ.



Τ
Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΝΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΜΑΣ



Στις εκλογές της26ης Μαΐου η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ έθεσε τα θεμέλια για την οικοδόμηση ενός νέου πολιτικού πολιτισμού στην πατρίδα μας.

Εισήλθε στην μεγάλη αρένα των αναμετρήσεων και νίκησε!


Ευρωεκλογές 2019: Η «Ελληνική Λύση» η έκπληξη της κάλπης – Ευρωβουλευτής ο Βελόπουλος

 Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του κόμματος, η Ελληνική Λύση επενδύει κυρίως στη πρωτογενή παραγωγή και τη γεωστρατηγική. Το κόμμα υποστηρίζει την ανάπτυξη φιλικών σχέσεων με τη Ρωσία, είναι κατά της ονομασίας της Μακεδονίας για τη Βόρεια Μακεδονία, ενώ είναι υπέρ της ανακήρυξης ΑΟΖ και της εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου της Ελλάδας και της βαριάς βιομηχανίας.

Η συγκινητική εμπιστοσύνη με την οποία μας περιέβαλε το εκλογικό σώμα αποτελεί ταυτόχρονα και ανάθεση εντολής για την συνέχεια της φερέλπιδας πορείας μας για την περαιτέρω γιγάντωση του κόμματος με στόχο την διακυβέρνηση της χώρας.

Όλοι ΕΜΕΙΣ θέλουμε για μια ακόμα φορά να σας ευχαριστήσουμε προσωπικά τον καθένα από εσάς για την υποστήριξή σας στην μεγάλη μας προσπάθεια και να σας διαβεβαιώσουμε, ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ έχει θέσει ως μείζονα στόχο της να κάνει τις προσδοκίες όλων των Ελλήνων πραγματικότητα!

Με εκτίμηση και αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
ΤΏΡΑ ΤΟ MANIATIKO REPORT ΚΟΝΤΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟ MYWEBOOK _____Η ΕΝΣΩΜΆΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις