Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Ν.Δ: Του Μανώλη Γραφάκου οι πρόσφατες παρεμβάσεις



Αγαπητοί φίλοι,

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, με σειρά άρθρων μου αλλά και τηλεοπτικών εμφανίσεών μου, προσπαθώ να αναπτύξω μία άλλη λογική από αυτή που ακολουθεί σήμερα η Κυβέρνηση στην αντιμετώπιση της κρίσης στην οποία βρίσκεται η χώρα μας.
 
Πιστεύω ότι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε είναι η μείωση του ρόλου, της παρέμβασης και του κόστους του Κράτους, η μείωση της φορολογίας και η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, ώστε η χώρα να προσελκύσει νέες ιδιωτικές επενδύσεις που θα δημιουργήσουν νέες και καλά αμοιβόμενες θέσεις εργασίας. Μόνο έτσι θα κάνουμε ανταγωνιστική και εξωστρεφή οικονομία που θα παράγει νέο πλούτο προς όφελος της κοινωνίας.

Οι κυριότερες πρόσφατες παρεμβάσεις μου είναι:
 
 
 
"Η ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ πως οι φτωχοί ωφελήθηκαν
είναι φούσκα."
 
Αυτά απάντησα στον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλεξιάδη όταν προσπάθησε για ακόμα μια φορά να θολώσει τα νερά, στην εκπομπή της ΕΡΤ ''Άλλη Διάσταση'', στις 29/5/2019.
 
 
 
 Δείτε περισσότερα εδώ
Ευρωεκλογές 2019. "Η Ευρώπη κοντά στους πολίτες".
 
Συζητήσαμε μαζί με τον Γιώργο Κρεμλή, την Αφροδίτη Μπλέτα, και τον Άγη Βερούτη για τις Ευρωεκλογές 2019
στο Δημαρχείο Παπάγου - Χολαργού στις 12/05/2019 
 
 
 
 

 
Συνέχεια εδώ   Η ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ πως οι φτωχοί ωφελήθηκαν είναι φούσκα. Από πού προκύπτει; Έπεσαν τα εισοδήματα και αυξήθηκαν ποσοστιαία οι έμμεσοι φόροι σε σχέση με τους άμεσους από το σύνολο των φορολογικών εισόδων, τις μεγαλύτερες πιέσεις τις δέχονται οι πιο αδύναμοι. Αυτά απάντησα στον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλεξιάδη όταν προσπάθησε για ακόμα μια φορά να θολώσει τα νερά, δήλωσε ο Μανώλης Γραφάκος, υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Βορείου Τομέα, στην εκπομπή της ΕΡΤ ''Άλλη Διάσταση'', στις 29/5/2019.


ΤΏΡΑ ΤΟ MANIATIKO REPORT ΚΟΝΤΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟ MYWEBOOK _____Η ΕΝΣΩΜΆΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις