Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

"Αδόλφος Χίτλερ": Η Ελλάδα νοείται η.........



Ότι θεωρήθηκε αληθές από τους αρχαίους Έλληνες, παραμένει το ίδιο αληθές για τους Ευρωπαίους στην σημερινή εποχή.


Δεν υπάρχει Τέχνη παλιά και μοντέρνα, δεν υπάρχει επανάσταση στην Τέχνη. Υπάρχει μόνο μία Τέχνη η οποία είναι αιώνια, και αυτή είναι η Ελληνική! Οποιαδήποτε άλλη ονομασία, όπως ολλανδική, ιταλική, γερμανική κλπ, είναι απατηλή. Επίσης η γοτθική Τέχνη δεν υπάρχει από μόνη της. Βασίζεται πάνω στους αρχαίους Ελληνικούς κανόνες. Οτιδήποτε ονομάζεται Τέχνη υποχρεωτικά πηγάζει από την Ελλάδα!

Πρέπει ακόμα να διαφυλάξουμε σ΄ όλη του την ομορφιά, το Ελληνικό ιδεώδες του Πολιτισμού.
Όταν μπήκα για πρώτη φορά στο γερμανικό Κοινοβούλιο, είδα μπροστά μου το υπέροχο Ελληνικό στοιχείο.

Η χώρα μας την εποχή του Νεάντερταλ ήταν γουρουνότοπος. Αν μας ρωτάει κανείς για τους προγόνους μας, πρέπει να τον παραπέμπουμε πάντα στους Έλληνες.

Μόνο στους Έλληνες εννοείται η Άρεια ευρωπαϊκή φυλή. Μόνο σε αυτούς θα διαπιστώσουμε ένα κάλλος που βρίσκεται πολύ πιο ψηλά από εκείνο που είμαστε εμείς σε θέση να παρουσιάσουμε σήμερα. Αυτό ισχύει τόσο ως προς την μεγαλοσύνη του κόσμου των ιδεών τους, όσο προς την εξωτερική εικόνα της εμφάνισής τους. Μόνο στην τεχνολογία έχουν μείνει πίσω.

Αρκεί να συγκρίνει κανείς την εικόνα του Δία ή της Αθηνάς με κανέναν "Εσταυρωμένο", ή άγιο του Μεσαίωνα.

Για τις ανασκαφές γερμανικών οικισμών της προχριστιανικής εποχής, γίνεται πολύς θόρυβος, και δεν μου αρέσει καθόλου! Όταν οι δικοί μας πρόγονοι κατασκεύαζαν πήλινες στάμνες και πέτρινες σκάφες, στην Ελλάδα είχαν χτίσει προ πολλού Ακροπόλεις!!

Αν δεν είχαν εγκατασταθεί οι Άγγλοι στην Ελλάδα, δεν θα είχα συμμαχήσει ποτέ με τους Ιταλούς. Λυπάμαι πάρα πολύ γι αυτό που αναγκάζω τους Έλληνες να υποστούν. Η καρδιά μου δεν με αφήνει να χαρώ τέτοιες νίκες.

Οφείλω για την ιστορική αλήθεια, να πραγματοποιήσω διάκριση μεταξύ του Ελληνικού λαού, και εκείνης της ολιγάριθμης καταστροφικής ηγεσίας, η οποία εμπνευσμένη από έναν αγγλόδουλο βασιλιά, είχε κατά νου λιγότερο τα πραγματικά καθήκοντα της πολιτικής ηγεσίας στο Ελληνικό κράτος, απ΄ ότι την εξυπηρέτηση των σκοπών της βρετανικής πολεμικής πολιτικής.

Οι Έλληνες μάχονται γενναία. Είναι ισάξιοι πολεμιστές των αρχαίων προγόνων τους. Θλίβομαι οικτρά που αναγκάζομαι να τους πολεμήσω. Απαγορεύω στον τύπο να τους δυσφημίσει. Υποφέρω μαζί τους. Δεν αξίζουν ως λαός να υποφέρουν τόσο! Διατάζω οι όροι παράδοσής τους να είναι τιμητικοί, όπως αρμόζει σε γενναίους στρατιώτες!

Έτρεφα βαθύτατη εκτίμηση για τον Πολιτισμό και τις Τέχνες ενός λαού, από τον οποίο επορεύθη άλλοτε το πρώτο φως της ανθρώπινης ωραιότητας και αξιοπρέπειας. Είναι δύσκολο και πικρό για μένα να παρακολουθώ αυτήν την εξέλιξη, χωρίς να δύναμαι να πράξω το παραμικρό.

Ο Ελληνικός λαός υπήρξε ο πιο γενναίος όλων. Κανείς εχθρός τους δεν μπορεί να μην τον εκτιμάει.


Η Ελληνική σημαία να μην κατέβει ποτέ από την Ακρόπολη!

"Αδόλφος Χίτλερ"
ΤΏΡΑ ΤΟ MANIATIKO REPORT ΚΟΝΤΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟ MYWEBOOK _____Η ΕΝΣΩΜΆΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις