Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Δήμαρχος Αμαρουσίου: Εκτέλεση εργασιών των παιδικών χαρών του Δήμου Αμαρουσίου

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες καθαρισμού, συντήρησης και πιστοποίησης των παιδικών χαρών του Δήμου Αμαρουσίου. Με εντολή του Δημάρχου μας Θεόδωρος Αμπατζόγλου η Τεχνική Υπηρεσία και η Διεύθυνση Καθαριότητας, εκτελούν καθημερινά όλες τις απαραίτητες εργασίες προκειμένου οι παιδικές χαρές να είναι καθαρές και ασφαλείς, έχοντας υποβληθεί σε όλους τους απαραίτητους ελέγχους.

Τα έργα για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών συνεχίζονται! Το Μαρούσι γίνεται μια πόλη φιλική προς όλους, μικρούς και μεγάλους!






Ευθύμιος Φούντας

  Καλησπέρα σας! Στους καφέ κάδους που τοποθετήθηκαν, εναποτίθενται τόσο τα βιο-απόβλητα από τη Λαϊκή Αγορά κατά την ημέρα λειτουργίας της, όσο και τα υπολείμματα κουζίνας και λοιπά οργανικά απορρίμματα που παράγουν οι δημότες – κάτοικοι, όπως για παράδειγμα: υπολείμματα λαχανικών και φρούτων, δημητριακά, ψωμί, υπολείμματα καφέ, τσόφλια αυγών, χαρτιά και απόβλητα κήπου.

Τα βιο-απόβλητα τοποθετούνται σε μία σακούλα, απορρίπτονται στον καφέ κάδο και ο κάδος κλειδώνεται με μέριμνα του κάθε δημότη, καθώς οι κάδοι διαθέτουν κλειδί - πασπαρτού, προκειμένου να διασφαλίζεται η καθαριότητα τόσο του συλλεγόμενου προϊόντος, όσο και του γύρω χώρου. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου μας, προκειμένου να σας χορηγηθεί κλειδί – πασπαρτού για τη χρήση του καφέ κάδου. 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-8026762 και 210-8023729. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία :)
ΤΏΡΑ ΤΟ MANIATIKO REPORT ΚΟΝΤΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟ MYWEBOOK _____Η ΕΝΣΩΜΆΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις