Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

ΝΔ - Γιώργος Κουμουτσάκος: Ενημέρωση για Δράσεις και Παρεμβάσεις

 




Ενημέρωση για Δράσεις και Παρεμβάσεις

 

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

 

Σήμερα εγκαινιάζουμε μία νέα μορφή επικοινωνίας. Πέραν του τακτικού ενημερωτικού δελτίου που αποστέλλεται μηνιαία. Θα υπάρχει έκτακτη ενημέρωση όποτε προκύπτουν δράσεις ή παρεμβάσεις μου που θα άξιζε να γνωρίζετε την ώρα που συμβαίνουν.

 

Μοιράζομαι μαζί σας, δύο δημόσιες παρεμβάσεις μου για δύο κρίσιμα θέματα:

 

Η πρώτη αφορά σε άρθρο στην εφημερίδα Τα Νέα στις 19 Μαΐου, Ημέρα Μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονία, με τίτλο «Καθήκον μας η διεθνής αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων». Σ' αυτό τονίζω την ηθική και ιστορική υποχρέωση της αναγνώρισης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου που πρέπει να αποτελεί κοινή δέσμευση και προσπάθεια όλων μας, ανεξαρτήτως κομμάτων.

 

Η δεύτερη παρέμβαση έγινε με άρθρο στην εφημερίδα Real News στις 23 Μαΐου με τίτλο «Οι ιδρυτικές μας αρχές στην εποχή Μπάιντεν». Εκεί, υποστηρίζω πώς ο ιδεολογικός πυρήνας της πολιτικής πρότασης του νέου Αμερικανού Προέδρου είναι ταυτόσημος με τις ιδρυτικές θέσεις και αξίες της κεντροδεξιάς παράταξης στην Ελλάδα, της Νέας Δημοκρατίας, που απεδείχθη η πιο ισχυρή και ανθεκτική πολιτική δύναμη της χώρας στη δοκιμασία του χρόνου. 

 

     Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τα άρθρα εδώ:

 

 

Κλείνοντας, σας προσκαλώ να συμμετέχετε στον πολιτικό και ιδεολογικό διάλογο και να επικοινωνούμε για τις δικές σας απόψεις, ιδέες και παρατηρήσεις.

 

  

Σας ευχαριστώ.

Με φιλικούς, θερμούς χαιρετισμούς. 

Γιώργος Κουμουτσάκος



ΤΏΡΑ ΤΟ MANIATIKO REPORT ΚΟΝΤΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟ MYWEBOOK _____Η ΕΝΣΩΜΆΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις