Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

ΝΔ: Η Κυβέρνηση οφείλει να παίρνει αποφάσεις - Πρόθεση της Κυβέρνησης είναι η οικονομία να μην ξανακλείσει

 


Η Κυβέρνηση οφείλει να παίρνει αποφάσεις

Δεν θα σταματήσουμε να είμαστε σε μια διαδικασία να πείθουμε τους ανθρώπους, που μένουν ανεμβολίαστοι. με σύμμαχό μας την Επιστήμη, με σύμμαχό μας τα πραγματικά δεδομένα.

  • Πέντε δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί σε όλο τον κόσμο. Όλες οι έρευνες, όλοι οι οργανισμοί Υγείας, εθνικοί, υπερεθνικοί, λένε ότι τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά και ασφαλή.
  • Έχουμε κάνει αυτή τη συζήτηση μήνες, έχουμε εξαντλήσει όλα τα επιχειρήματα. Έχουμε εμβόλια διαθέσιμα για τον οποιονδήποτε να εμβολιαστεί με όποιο εμβόλιο θέλει, και εν πολλοίς και όπου θέλει.
  • Η Κυβέρνηση δεν έχει την πολυτέλεια να συζητά μέχρι την τελευταία στιγμή, όταν η πανδημία καλπάζει και απειλεί να τινάξει στον αέρα όλα όσα μαζί πετύχαμε το προηγούμενο διάστημα. Δεν μας ψήφισε ο κόσμος γι’ αυτό.
  • Ο κόσμος μας ψήφισε για να θωρακίσουμε τη δημόσια σφαίρα. Σε σχέση με πέρυσι, φέτος υπάρχει μια πολύ μεγάλη διαφορά. Έχουμε το εμβόλιο. Ο πολίτης έχει την εναλλακτική να κάνει το εμβόλιο, το οποίο είναι ασφαλές, όχι επειδή το λέει η Κυβέρνηση, αλλά επειδή το λένε αυτοί που είναι αρμόδιοι να διατυπώσουν άποψη, τεκμηριωμένη με επιχειρήματα.


Πρόθεση της Κυβέρνησης είναι η οικονομία να μην ξανακλείσει 

  • Πρόθεση της Κυβέρνησης είναι η οικονομία να μην ξανακλείσει. Και ούτε να πάμε σε μέτρα περιορισμών, τα οποία δεν έχουν μόνο αντανάκλαση στην οικονομική και επιχειρηματική δραστηριότητα, αλλά έχουν αντανάκλαση στην ψυχολογία, στον τρόπο με τον οποίο ζει, κινείται, σκέφτεται, δραστηριοποιείται ο καθένας μας.
  • Όλες οι κινήσεις που αναπτύξαμε το προηγούμενο διάστημα σκοπό έχουν να διευκολύνουν τον άνθρωπο που θέλει να εργαστεί, τον άνθρωπο που θέλει να ψυχαγωγηθεί, το νέο παιδί που θέλει να σπουδάσει. Αυτή είναι η πρόθεσή μας και γι’ αυτό κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. 
  • Δεν αποκλείεται εκεί που η κατάσταση γίνεται ανησυχητική και ξεπερνά τους δείκτες ασφαλείας που έχουν τεθεί από τους επιστήμονες, να παίρνουμε μέτρα στοχευμένα, όπως αυτά που έχουν να κάνουν με τη νυχτερινή διασκέδαση, όπως αυτά που έχουν να κάνουν με τη μουσική, ενδεχομένως με τη γενίκευση της χρήσης μάσκας, αν αυτό κριθεί αναγκαίο.
  • Δηλαδή, δεν μιλάμε για περιοριστικά μέτρα της ίδιας διάστασης και φύσης με την προηγούμενη περίοδο. Δεν θα πάμε σε λογικές κλεισίματος της εστίασης ή των νυχτερινών κέντρων. Προτεραιότητά μας, είναι  να θωρακίσουμε την κοινωνία, το Σύστημα Υγείας και να πάρουμε  τη ζωή μας στα χέρια μας, απέναντι στην απειλή, η οποία επιμένει. Γι’ αυτό πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι.

  • Νέα Δημοκρατία, Γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας - stratigikos@nd.gr
ΤΏΡΑ ΤΟ MANIATIKO REPORT ΚΟΝΤΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟ MYWEBOOK _____Η ΕΝΣΩΜΆΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις