Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Το να είσαι ΗΓΕΤΗΣ...................ΆΡΘΡΟ ΤΟΥ Dr ΑΘΑΝΑΣΊΟΥ ΚΑΡΚΑΝΗ - LEADER

 


Το να είσαι ΗΓΕΤΗΣ, δεν είναι καθόλου εύκολο, .δεν είναι πρόσφορο σε όλους «άθλημα» και οι έχοντες το προτέρημα, αργά η γρήγορα, ξεχωρίζουν.!!!

……………….

Έτσι και ο Υποψήφιος Δήμαρχος της παράταξης «Νέα Δημιουργία»

κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, έχει δημιουργήσει και κατέχει τις περγαμηνές εκείνες, που του δίδουν το δικαίωμα να είναι ΗΓΕΤΗΣ…….ΓΙΑΤΙ :

1.EXEI ΕΜΠΕΙΡΙΑΝ στα Δημοτικά! (εκλέχτηκε πρώτη φορά δημοτικός Σύμβουλος  το 1982 ).

2.ΕΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑΝ και είναι σε όλους γνωστό αυτό, γιατί, ως Αντιδήμαρχος, επέτυχε τόσα όσα, δεν έκανε ούτε η Δημοτική Αρχή.

3.ΕΧΕΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ των Συνεργατών του ,προωθών τους ικανούς….

4.ΕΧΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΙΔΕΕΣ που είναι ιδιαίτερα απαραίτητες στη κοινωνία που ζούμε, όσον αφορά την πρόοδο και τις εφαρμογές της.

5.ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ των προβλημάτων του Τόπου, γιατί καθημερνά, όχι μόνον ασχολείται επιφανειακά!! αλλά συμμετέχει και στην επίλυση των προβλημάτων .

6.ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ σαν «εργαλείο» ανέλιξης ,αλλά, σαν «κύτταρο εξέλιξης, ανάπτυξης και συμμετοχής» στη συλλογική προσπάθεια, βασιζόμενος στο ανθρωποκεντρικό του πνεύμα και χαρακτήρα.

ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ .» και θα είναι ΕΠΙΤΥΧΙΑ για τον Τόπο μας ,ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ!!!..στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές.


 

Δρ.ΑΘΑΝ. ΚΑΡΚΑΝΗΣ

ΚΑΘΗΓ. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

  www.panioannou.com

             6944308390

panagiotis@panioannou.com

 

ΤΏΡΑ ΤΟ MANIATIKO REPORT ΚΟΝΤΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟ MYWEBOOK _____Η ΕΝΣΩΜΆΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις