Παρασκευή 14 Απριλίου 2023

Μ.Σάββατο: Τι ώρα κλείνουν τα σούπερ μάρκετ – Ωράριο λειτουργίας

 

Τελευταία ευκαιρία για ψώνια σήμερα, καθώς ακολουθούν δύο ημέρες με κλειστά μαγαζιά. Όσοι θα πάνε σήμερα στην αγορά θα πρέπει να ξέρουν πως το ωράριο των σούπερ μάρκετ διαφέρει ανά αλυσίδα.

Μεγάλο Σάββατο: Τι ώρα κλείνουν τα σούπερ μάρκετ - Ωράριο λειτουργίας

Μεγάλο Σάββατο σήμερα και οι καταναλωτές έχουν μία τελευταία ημέρα για ψώνια για το πασχαλινό τραπέζι. Έτσι, όποιος επιθυμεί να πάει στην αγορά θα πρέπει να γνωρίζει πως υπάρχουν διαφοροποιήσεις πρως το ωράριο των σούπερ μάρκετ ανά αλυσίδα.

Ακολουθούν δύο ημέρες με κλειστά μαγαζιά και σούπερ μάρκετ (Κυριακή του Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα), με τα καταστήματα αν ανοίγουν ξανά από Τρίτη του Πάσχα με κανονικό ωράριο λειτουργίας, και όχι εορταστικό.

Το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ το Μεγάλο Σάββατο

Σήμερα θα μπορείτε από νωρίς να κάνετε τα τελευταία ψώνια για το πασχαλινό τραπέζι, σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών τα σούπερ μάρκετ έχουν προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας 09:00 – 15:00. Ενώ, στη Θεσσαλονίκη από τον Εμπορικό σύλλογο της πόλης προτείνεται το ωράριο, 10:00 – 16:00.

Ωστόσο, οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ έχουν ανακοινώσει διαφορετικό ωράριο λειτουργίας στις ιστοσελίδες τους.

ΑΒ Βασιλόπουλος

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΒ Βασιλόπουλου, τα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας θα είναι ανοιχτά από τις 08:00 έως τις 18:00 το Μεγάλο Σάββατο.

Εκτός από το κατάστημα της ΠΕΙΡΑΙΩΣ που θα λειτουργήσει 08.00 με 19:00 και το κατάστημα του Αγ. Δημητρίου στο Metro Mall που θα λειτουργεί 08.00 με 20.00.

Σκλαβενίτης

Ο Σκλαβενίτης ανακοίνωσε πως τα σούπερ μάρκετ του ομίλου θα λειτουργούν σήμερα από τις 8 το πρωί έως τις 7 το βράδυ.

Ωστόσο, στο site αναφέρει πως μερικά καταστήματα θα λειτουργήσουν με άλλο ωράριο

Αναλυτικά:

  • Eμπορικό Πάρκο Smart Park, Σπάτα: Μ. Σάββατο 15/4 08:00 – 20:00
  • Eμπορικό Kέντρο The Mall, Μαρούσι: Μ. Σάββατο 15/4 10:00 – 19:00
  • Καλαμάτα – Μεσσήνη: Μ. Σάββατο 15/4 08:00 – 19:00
  • Κυπαρισσία: Μ. Σάββατο 15/4 08:00 – 19:00

Μασούτης

Τα καταστήματα του Μασούτη θα λειτουργούν από τις 8 το πρωί έως τις 7 το βράδυ το Μεγάλλο Σάββατο, εκτός από το κατάστημα στο MEDITERRANEAN COSMOS που έχει ωράριο 9:00 με 20:00 και στο ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» από τις 7:00 έως τις 20:00.

Lidl

Για τα καταστήματα των lidl δεν υπάρχει ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργία τους το Μεγάλο Σάββατο, ωστόσο, αν πατήσετε στην αναζήτηση του site το κατάστημα που σας ενδιαφέρει, αναφέρει πως θα λειτουργεί το Σάββατο από τις 8 το πρωί εώς τις 8 το βράδυ. Ωστόσο, για να μην γίνει κάποιο λάθος καλέστε στο κατάστημα της περιοχής σας.

My Market

Τα καταστήματα της αλυσίδας My Market θα λειτουργούν το Μεγάλο Σάββατο από τις 8 το πρωί έως τις 7 το βράδυ.

πηγή

ΤΏΡΑ ΤΟ MANIATIKO REPORT ΚΟΝΤΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟ MYWEBOOK _____Η ΕΝΣΩΜΆΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις