Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

ΜΑΡΟΥΣΙ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ με Βιογραφικό.......δείτε


Υποψήφιοι Δήμαρχοι Αμαρουσίου. Μετά τον Πατούλη ποιος;

Μετά το κλείδωμα της υποψηφιότητας Πατούλη στην περιφέρεια έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες διαδοχής του στο Δήμο Αμαρουσίου. Την προηγούμενη εβδομάδα η τοπική οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Αμαρουσίου ζήτησε από τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τα βιογραφικά τους για πιθανή στήριξη τους.

Σύμφωνα με τις πρόσφατες εξελίξεις, τα μέλη της παράταξης «Ανθρώπινη Πόλη» και κυρίως οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση του δημάρχου δήλωσαν την πρόθεσή τους να παραμείνουν ενωμένοι ανεξάρτητα από το πρόσωπο του υποψηφίου που θα επικρατήσει.
Τα σενάρια διαδοχολογίας έχουν προκαλέσει μια ακατάπαυστη συζήτηση στο Μαρούσι εδώ και αρκετούς μήνες. Εμείς σας μεταφέρουμε ο,τι κουβεντιάζεται στην πόλη και όπως πάντα την άποψη μας.

Το ΜaniatikoReport σας παρουσιάζει  την διάδοχη κατάσταση με αλφαβητική σειρά.

Θόδωρος Αμπατζόγλου

 

ampatzoglou
Πολιτικός επιστήμονας και φαρμακοποιός με σημαντική διοικητική εμπειρία καθώς έχει διατελέσει διοικητής του ΙΚΑ και διοικητής του ΟΑΕΔ. Το σοβαρό προφίλ του και οι πολύ καλές σπουδές του, τον καθιστούν μία σοβαρή επιλογή.
Δεν είναι δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Πατούλη, ανήκει όμως στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς και η υποψηφιότητά του είναι βέβαιο ότι θα αξιολογηθεί.

Παναγιώτης Βραχνός

(Δημοτικές εκλογές 2014 – 5ος με 1.270 σταυρούς προτίμησης)

Πολύ προσεκτικός στο θέμα ενδεχόμενης υποψηφιότητας του ήταν ο γιατρός, αφού από το στόμα του δεν είχε βγει ποτέ λέξη. Πολλοί, όμως, ήταν οι πολιτικοί του φίλοι, οι οποίοι μιλούσαν ανοιχτά εδώ και μήνες για την υποψηφιότητά του στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Πρόσφατα κατέθεσε και επίσημα το ενδιαφέρον του.
Έμπειρος αυτοδιοικητικός, επιστήμονας και με σοβαρό προφίλ.  Φαίνεται επίσης ότι διατηρεί αρκετούς υποστηρικτές εντός της δημοτικής ομάδας του Γιώργου Πατούλη. Παράλληλα, έχει αρκετές συμπάθειες και σε άλλους πολιτικούς χώρους και θα μπορούσε τυχόν υποψηφιότητα του να έχει ενωτικό χαρακτήρα.
Η πρόσφατη θητεία του ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της πόλης κρίνεται επίσης επιτυχημένη. Αυτή τη στιγμή αποτελεί ένα από τα φαβορί.

Επαμεινώνδας Γαρδέλης

(Δημοτικές εκλογές 2014 – 1ος με 1.385 σταυρούς προτίμησης)

Ίσως ο πιο έμπειρος αυτοδιοικητικός, με μακρόχρονη πορεία στα δημοτικά δρώμενα της πόλης. Μέλος μιας εκ των ιστορικότερων οικογενειών με τον αείμνηστο πατέρα του Αλέξανδρο Γαρδέλη, να παραμένει στη συνείδηση των Μαρουσιωτών ως ένας από τους πιο επιτυχημένους δημάρχους στην ιστορία της πόλης. Είναι άριστος γνώστης των προβλημάτων του Αμαρουσίου και διατηρεί μεγάλο αριθμό πολιτικών φίλων, χωρίς να είναι τυχαία η πρωτιά του σε αρκετές εκλογικές αναμετρήσεις.
Πέραν, όμως, από τις πολιτικές φιλίες, έχει να αντιμετωπίσει ζητήματα κυρίως εντός της δημοτικής ομάδας της διοίκησης.

Γιάννης Νικολαράκος

(Δημοτικές εκλογές 2014 – Δεν συμμετείχε)

Επιτυχημένος επιχειρηματίας με το πιο γνωστό κατάστημα οπτικών στο Mαρούσι.  Έχει κάνει σημαντικό έργο ως πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Αμαρουσίου και είναι ένας ευχάριστος και συμπαθής άνθρωπος στην κοινωνία.  Γνωστός Bon Viveur και gentleman έχει ακουστεί έντονα η υποψηφιότητα του. Φανερή δύναμή του οι καλές δημόσιες σχέσεις του και η αδελφή του, Μάχη Νικολαράκου. Φήμες λένε ότι ετοιμάζει άμεσα την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.
Εμπόδιο στην υποψηφιότητά του θεωρούμε ότι θα σταθεί η πρόσφατη ανοιχτή κόντρα του μέσω ανακοινώσεων με τον Γιώργο Πατούλη. Από την άλλη, το επικοινωνιακό του χάρισμα και η μεθοδικότητά του είναι ικανά να του δώσουν την νίκη, καθώς υπάρχουν πιθανότητες να είναι αυτός που θα κάνει την έκπληξη.
Το βέβαιο είναι ότι αν ψήφιζαν μόνο γυναίκες θα αναζητούσαμε τον δεύτερο.

Νίκος Πέππας

(Δημοτικές εκλογές 2014 – 4ος με 1.287 σταυρούς προτίμησης)

Το όνομα του Νίκου Πέππα ακούγεται συχνά στα πηγαδάκια της πόλης. Ως αντιδήμαρχος Πολιτισμού, έκανε σημαντικό έργο και είναι ένας από τους πιο σημαντικούς κρίκους της αλυσίδας της διοίκησης Πατούλη.
Σημαντικό του πλεονέκτημα ο σεβασμός και η αναγνώριση που έχει κερδίσει εντός της δημοτικής ομάδας της διοίκησης, αφού είναι άνθρωπος μετρημένος, εργατικός και διατηρεί χαμηλούς τόνους. Δεδομένη θεωρείται η άριστη συνεργασία του και η φιλία του με τον δήμαρχο Πατούλη, η οποία μένει να δούμε αν θα μεταφραστεί σε παράδοση δαχτυλιδιού.
Προέρχεται από οικογένεια γηγενών Μαρουσιωτών και σίγουρα αν το αποφασίσει θα έχει πιθανότητες εκλογής.

Δημήτρης Σμυρνής

(Δημοτικές εκλογές 2014 – 6ος με 1.141 σταυρούς προτίμησης)

Ο νεότερος εκ των υποψηφίων είναι ο άνθρωπος που «τρέχει» περισσότερο στην ομάδα Πατούλη. Είναι μάχιμος δικηγόρος και με την συνέπειά του, το σοβαρό προφίλ του και την εργατικότητά του, έχει δημιουργήσει μια άριστη εικόνα. Μέχρι πρόσφατα δεν είχε κάνει καμία ενέργεια για την υποψηφιότητά του, αλλά το γεγονός ότι ήταν παρών στις περισσότερες κοινωνικές εκδηλώσεις στην πόλη, είχε προκαλέσει έντονες συζητήσεις για αυτήν. Πλέον και αυτός έχει εκδηλώσει επίσημα το ενδιαφέρον του.
Πέρα από την απήχηση του στην μαρουσιώτικη κοινωνία, σημαντικά πλεονεκτήματά του είναι η ηλικία του, καθώς μπορεί να προσεγγίσει νέους , η διείσδυσή του και σε άλλους χώρους, κοινωνικούς και πολιτικούς καθώς και ότι το προφίλ είναι κοντά σε αυτό που επιδιώκει το κόμμα για ανανέωση.
Τέλος, δεν είναι λίγοι αυτοί που ισχυρίζονται ότι είναι αυτός που μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα απ’ όλους τον Γιώργο Καραμέρο.

Σπύρος Σταθούλης

(Δημοτικές εκλογές 2014 – 8ος με 1.005 σταυρούς προτίμησης)

Όταν ο Γιώργος Πατούλης  φτιάχνει σε κάθε ανασχηματισμό την ομάδα διοίκησης, ξεκινάει από τον Σπύρο Σταθούλη. Βασικός και αναντικατάστατος αντιδήμαρχος οικονομικών είναι το απόλυτο νούμερο δύο της παράταξης «Μαρούσι – Ανθρώπινη Πόλη».
Άνθρωπος με ήθος είναι ένας από τους σοβαρότερους δημοτικούς συμβούλους της διοίκησης που έχει να επιδείξει έργο.
Μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει να γίνει το νούμερο ένα.

Στέφανος Τσιπουράκης

(Δημοτικές εκλογές 2014 – 11ος με 887 σταυρούς προτίμησης).

Επιστήμονας με σοβαρό προφίλ στην κοινωνία. Γηγενής Μαρουσιώτης και αυτοδιοικητικός που δεν συμβιβάζεται εύκολα και δεν μασάει τα λόγια του. Ίσως ο περισσότερο «νεοδημοκράτης» από όλους, ήταν από τους πρώτους που εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για τη θέση του δημάρχου Αμαρουσίου.
Η υποψηφιότητά του συγκεντρώνει αρκετές συμπάθειες στην κοινωνία.

Απο τη στιγμή που θα καταφέρουν τα στελέχη της παράταξης «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» να παραμείνουν ενωμένοι ο τελικός υποψήφιος που θα προκριθεί θα είναι το φαβορί για την επόμενη μέρα.

Οι κυριότεροι ρυθμιστικοί παράγοντες της τελικής απόφασης είναι ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, το ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και στενός συνεργάτης των πρώην πρωθυπουργών, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, Αλέκος Κόκκαλης, καθώς και ο αναπληρωτής γραμματέας τοπικής αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας και νεότερος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης, Θανάσης Βλαχοπιώτης.
ΤΏΡΑ ΤΟ MANIATIKO REPORT ΚΟΝΤΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟ MYWEBOOK _____Η ΕΝΣΩΜΆΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις