Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Χρώματα Αγάπης - Κοινωνική Φροντίδα: Δωρεάν σε παιδιά που μας χρειάζονται και είναι χωρίς οικονομική δυνατότητα,μαθήματα διαδικτυακά.

 

Η Πρόεδρος Αγάπης κ. Ιωάννα Χατζημεστή, Στιχουργός και η Ζωή Τσιακμάκη απο το Συκούριο Λάρισας πτυχιούχος τμήματος Αγγλικής γλώσσας και Φιλολογίας Α.Π.Θ, συνεργάστηκαν για ένα μεγάλο πρότζεκτ ,μοναδική ιδέα για την Ελλάδα, από ένα μεγάλο οργανισμό,στο να μπορεί να προσφέρει δωρεάν σε παιδιά που μας χρειάζονται και είναι χωρίς οικονομική δυνατότητα,μαθήματα διαδικτυακά σε όποια πόλη βρίσκονται.
 

 
 
 Η Πρόεδρος από τα Χρώματα Αγάπης δήλωσε το 2024 πως θα κοιτάξουμε να μην αφήσουμε παιδάκι που οικονομικά δεν μπορεί να μάθει μια ξένη γλώσσα και έτσι με την συνεργασία δασκάλων,θα υλοποιήσουμε ένα μεγάλο μέρος παιδιών να βοηθηθεί σ αυτό.
 

 
 
Η κ. Ζωη Τσιακμάκη,ως ένας υπέροχος άνθρωπος αλληλεγγύης και αγάπης προς τα παιδιά ,αμέσως δέχτηκε την πρόταση της Πρόεδρου,έτσι ώστε να είναι κοντά σ' αυτήν την ιδέα με ότι βοήθεια μπορεί.
 

 
 

 
 

Μαζί μας στη υλοποίηση και τραγουδιστής από τα Μέγαρα ο Γιώργος Αθανασόπουλος.

 
 

Δίπλα τους ο δημοσιογράφος Ρούσσος Μιχάλης από το Μαρούσι στηρίζει την κίνηση των Χρωμάτων Αγάπης με την προώθηση των ενεργειών του Συλλόγου στο Facebook αλλά και στον εγχώριο τύπο.







ΤΏΡΑ ΤΟ MANIATIKO REPORT ΚΟΝΤΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟ MYWEBOOK _____Η ΕΝΣΩΜΆΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις