Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Νεαροί Ηγέτες γιατί ;.........Δείτε

 
 
Το νεαρό της ηλικίας πρέπει να είναι πρώτο μέλημα για πολιτική στήριξη στο πρόσωπο κάποιου, συγκεκριμένοι νεαροί ηγέτες μοιραζόμαστε και άλλα χαρακτηριστικά.

Είμαστε πραγματιστές, θέλουμε να κάνουμε μεταρρυθμίσεις και είμαστε ανυπόμονοι να οδηγήσουμε την πολιτική πέρα από τα παραδοσιακά όρια της Αριστεράς ή της Δεξιάς. Ένα άλλο κοινό μας στοιχείο μας είναι ότι θέλουμε να κάνουμε την Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση να πετύχουν.

Πολλοί είναι εκείνοι που συνδέουν ακόμη περισσότερο τις διαφορές στην ηλικία με την πολιτική θεώρηση και βλέπουν τι υπάρχει και στο άλλο άκρο.

Στην πραγματικότητα, τόσο η ελληνική πολιτική σκηνή όσο και η ευρωπαϊκή στο κοντινό αλλά και στο απώτερο παρελθόν είχαν έλλειψη σε «νέο αίμα».

Η παλαιότερη γενιά έχει αποτύχει. Αυτό σε καμία άλλη χώρα δεν είναι τόσο εμφανές όσο στην Ελλάδα όπου η διαφθορά και το πελατειακό κράτος έφεραν με "βία" στην εξουσία τον αριστερό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος το 2015 έγινε πρωθυπουργός σε ηλικία 40 ετών.

Αν είναι αλήθεια το ότι όλες οι πολιτικές καριέρες βάλτωσαν και απέτυχαν τότε ίσως οι σημερινοί νεαροί πολιτικοί πρέπει να προβληματιστούμε σχετικά με το ότι και οι ίδιοι θα αντικατασταθούν κάποτε από την επόμενη γενιά.

"Όταν τα αποθέματα στερεύουν, οι ιδέες μοιάζουν να επαναλαμβάνονται και οι λύσεις ακούγονται ίδιες, οι νέοι άνθρωποι στην πολιτική έχουν κάτι να μας πουν".

Ο " Ηγέτης του Αύριο" έχει στόχο αφενός να εντοπίσει νέους με ηγετικές δυνατότητες, με προικισμένα και ανοιχτά μυαλά, και αφετέρου να καλλιεργήσει τις δυνατότητές τους, έτσι ώστε να γίνουν μοχλοί αλλαγών στην επιστήμη, την πολιτική, τις επιχειρήσεις, τη κοινωνική δράση, την οικογένεια.

ΤΏΡΑ ΤΟ MANIATIKO REPORT ΚΟΝΤΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟ MYWEBOOK _____Η ΕΝΣΩΜΆΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις