Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Η Ελληνική ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ να ονομαστεί ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

 
Η εναλλακτική λύση είναι να καταργηθούν οι γεωγραφικοί διαχωρισμοί «Δυτική – Κεντρική – Ανατολική Μακεδονία» και να μετονομαστεί άμεσα η ενιαία Μακεδονία μας σε «Αρχαία Μακεδονία». 
.
Η δική μου άποψη, όσον αφορά το ξεπούλημα της Μακεδονίας κυριολεκτικά έναντι τριάντα αργυρίων, είναι πως πρέπει να επιδιώξουμε με κάθε τρόπο την ακύρωση της αντισυνταγματικής, παράνομης, εξευτελιστικής, κοινοβουλευτικά πραξικοπηματικής και απαράδεκτης συμφωνίας των Σκοπίων – από την οποία δεν κερδίσαμε απολύτως τίποτα, χάσαμε τα πάντα, ενώ οι ωφελημένοι είναι τα Σκόπια, κυρίως η Γερμανία που ισχυροποίησε την οικονομική μας κατοχή φτάνοντας πιο κοντά στην εκπλήρωση των στόχων της και οι Η.Π.Α. που διεύρυναν τη στρατιωτική μας κυριαρχία.
Εάν δεν το κάνουμε, τότε η Ελλάδα θα διαμελιστεί και οι Έλληνες θα χαθούν σταδιακά ως Έθνος – εν πρώτοις μετατρεπόμενοι σε εξαθλιωμένους σκλάβους χρέους μίας πολυπολιτισμικής γερμανικής επαρχίας που θα κατατμηθεί για να ελέγχεται ευκολότερα.
Εν τούτοις υπάρχουν και άλλες απόψεις, εναλλακτικές λύσεις καλύτερα, όπως του κ. Χασάπη, με τον οποίο συνεργάζομαι στην Ελληνική Λύσηενώ έχει εκπονήσει την πρώτη αλλαγή του Συντάγματος που είναι απαραίτητη για την Ελλάδα, στις προγραμματικές της θέσεις (πηγή). Η άποψη του είναι η εξής:
.

– του κ. Πέτρου Χασάπη

Να καταργηθούν οι γεωγραφικοί διαχωρισμοί «Δυτική – Κεντρική – Ανατολική Μακεδονία» και να μετονομαστεί άμεσα η ενιαία Μακεδονία μας σε «Αρχαία Μακεδονία».
Αν δεν δράσουμε γρήγορα, κινδυνεύουμε....................Συνέχεια εδώ
ΤΏΡΑ ΤΟ MANIATIKO REPORT ΚΟΝΤΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟ MYWEBOOK _____Η ΕΝΣΩΜΆΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις