Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

ΝΔ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ : ΑΙΧΜΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ


 


Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

 

Το ξεκίνημα αυτού του καλοκαιριού σηματοδοτεί και την αφετηρία της προσεκτικής επιστροφής μας στην κανονικότητα. Με σύμμαχο την υπευθυνότητα των πολιτών και την επιτάχυνση των εμβολιασμών, η χώρα μας κάθε μέρα που περνάει θα βρίσκει τον παλιό της εαυτό.

Ταυτόχρονα, χάρη στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, η Ελλάδα γίνεται κάθε μέρα και πιο δυνατή. Μία χώραμε αυτοπεποίθηση που μπορεί να κοιτάει το μέλλον με αισιοδοξία και να αποφασίζει με σχέδιο τα επόμενα βήματά της.

Η δική μου δράση και παρουσία,τους δύο τελευταίους μήνες, επικεντρώνεται σε σειρά πρωτοβουλιών για τη στήριξη των πολιτών της εκλογικής μου περιφέρειας και, παράλληλα, στην κοινοβουλευτική δράση και σε δημόσιες παρεμβάσεις. 

Στις γραμμές που ακολουθούν παρουσιάζεται αναλυτικά αυτή η δράση για την περίοδο Απριλίου – Μαΐου 2021 καθώς θεωρώ καθήκον να σας κρατώ τακτικά ενήμερους για τα πεπραγμένα μου στη βάση τριών αρχών: διαφάνεια, λογοδοσία, ευθύνη.

Κλείνοντας, θέλω να επαναλάβω ότι ο διάλογος μαζί σας είναι ζωτικής σημασίας προκειμένου να επιτελώ σωστά το καθήκον μου ως εκλεγμένος βουλευτής και εκπρόσωπός σας. Αυτά τα ενημερωτικά σημειώματα δεν συντάσσονται μόνο για να με ακούτε και να με διαβάζετε. Χωρίς τις δικές σας ιδέες, παρατηρήσεις και ενστάσεις επιτελούν το μισό σκοπό τους. Θέλω και οφείλω να ακούω την κριτική σας με προσοχή και έτσι να προσπαθώ κάθε μέρα για το καλύτερο. Μη διστάσετε λοιπόν να επικοινωνείτε μαζί μου και με τους συνεργάτες μου τηλεφωνικά ή γραπτά. Είμαστε μία ομάδα έτοιμη να ακούσει, να αντιδράσει, να βελτιωθεί.

Σας ευχαριστώ

 

Φιλικά,

Γιώργος Κουμουτσάκος

 


Μέσα από τις τοποθετήσεις και τις ομιλίες μου στις Επιτροπές και στην Ολομέλεια της Βουλής και αξιοποιώντας τα εργαλεία του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, επιδιώκω καθημερινά να συνεισφέρω στα πολιτικά ζητήματα πρώτης γραμμής καθώς και στην διαρκή προσπάθεια για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του Βόρειου Τομέα Αθήνας.  

 

1) Ομιλίες - Παρεμβάσεις

 

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΟΔΟΞΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

11 Μαΐου 2021: Ομιλία στην Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων.

Κατέθεσα σειρά προτάσεων με στόχο την ενίσχυση της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας και τον εκσυγχρονισμό του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου που καθορίζει τη λειτουργία της. «Οφείλουμε να έχουμε φιλόδοξα σχέδια για τις προοπτικές της ξεκινώντας με μικρά και σταθερά βήματα, με βασική προϋπόθεση να διατεθούν περισσότεροι πόροι για το συγκεκριμένο τομέα», επισήμανα. 

Διαβάστε Περισσότερα


 

ΕΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ 

25 Μαΐου 2021: Ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής για το Νομοσχέδιο «Άρση περιορισμών για την εγγραφή στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εκλογέων εξωτερικού». 

Ως εισηγητής του Νομοσχεδίου τόνισα την ανάγκη να ξεπεραστούν όλες οι δυσκολίες ώστε να εφαρμοστεί στην πράξη το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της ψήφου των Ελλήνων πολιτών που ζουν εκτός συνόρων. Ένα δικαίωμα που ουσιαστικά δεν εφαρμόζονταν έως τώρα, εξαιτίας των γραφειοκρατικών εμποδίων και των περιορισμών που κάθε άλλο παρά διευκόλυναν τους πολίτες να συμμετάσχουν στις εκλογές.

Διαβάστε Περισσότερα

 
 

 

2) Ερωτήσεις – Κοινοβουλευτικός Έλεγχος  

 

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΝΙΦΤΗ

10 Μαΐου 2021: Ερώτηση προς τον Υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Νίκο Ταγαρά σχετικά με τη διευθέτηση του ρέματος Ποδονίφτη.

Το ζήτημα της αποτελεσματικής διαχείρισης του ρέματος Ποδονίφτη αποτελεί μία από τις προτεραιότητες τεσσάρων δημοτικών αρχών του Βόρειου Τομέα. Η πρόκληση είναι διττή. Και περιβαλλοντική και αντιπλημμυρική. Αυτό προέκυψε καθαρά από τις συναντήσεις που είχαμε στους δήμους που αυτό διατρέχει: Χαλάνδρι, Ψυχικό – Φιλοθέη, Νέα Ιωνία και Νέα Φιλαδέλφεια. Έθεσα λοιπόν στον υπουργό συγκεκριμένα ερωτήματα σχετικά με την χρηματοδότηση και την κατασκευή του έργου. 

 

Από την πλευρά του, ο κ. Ταγαράς, απάντησε σχετικά με την τρέχουσα εξέλιξη της υπόθεσης, λέγοντας ότι η διαγωνιστική διαδικασία για τη μελέτη του έργου θα προχωρήσει από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με εκτιμώμενο χρόνο το 3ο τρίμηνο του 2021. Σχετικά με τη χρηματοδότηση για την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων, πρόσθεσε ότι έχουν προβλεφθεί 110 εκατομμύρια ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας καθώς και κονδύλια από το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027.

Διαβάστε περισσότερα

 
     
     
 
divider image
 
     
 
divider image
 
 
ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Κατά τους δύο τελευταίους μήνες συνεχίστηκαν οι συναντήσεις με ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, συλλόγους, ομάδες πολιτών και εκπροσώπους του κράτους σε τοπικό επίπεδο, όπως τα αστυνομικά τμήματα, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωσή μου για θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα των πολιτών του Βορείου Τομέα Αθήνας. Σκοπός των επισκέψεων στις γειτονιές της εκλογικής μου περιφέρειας είναι να μπορέσω εν συνεχεία, μέσω της κοινοβουλευτικής μου δράσης, να βοηθήσω στην προώθηση ζητημάτων που εκκρεμούν και στην επίλυση προβλημάτων που προκύπτουν. Οι επισκέψεις αυτές θα συνεχιστούν γιατί πιστεύω ότι τέτοιου τύπου δράσεις είναι απαραίτητες και δεν πρέπει να περιορίζονται αποκλειστικά σε προεκλογικές περιόδους, κάτι που μειώνει την ουσιαστική αξία τους. 

Η ζωή στις πόλεις μας δεν σταματά ποτέ.Προσπαθώ λοιπόν να είμαι πάντα παρόν και κοντά σε κατοίκους και δημοτικές αρχές. Να ακούω, να μαθαίνω και να συμβάλω όπως μπορώ.  

 

Αναλυτικά κατά τους μήνες Απρίλιο και Μάιο έγιναν οι εξής επισκέψεις:

 

  • Επίσκεψη στις Στέγες «Το Ψαραυτείο 1 & 2» στο Μαρούσι, του Ιδρύματος Περιθάλψεως ατόμων με νοητική υστέρηση ή σύνδρομο Down  «Μαρία Κόκκορη» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού (2 Απριλίου).

Συνομίλησα με το προσωπικό της Στέγης και άκουσα με προσοχή τα προβλήματα, τις προτεραιότητες και τα σχέδιά τους για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Παράλληλα, παρέδωσα 500 μάσκες υψηλής προστασίας για τους διαμένοντες και τους υπαλλήλους του Ιδρύματος.  Διαβάστε περισσότερα

psaraf

 

  • Επίσκεψη στο Δημαρχείο Κηφισιάς και συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Θωμάκο (6 Απριλίου).

Έγινε αναλυτική ενημέρωση για μία σειρά αιτημάτων που έχει ο δήμος όπως η επέκταση του ΗΣΑΠ και της γραμμής 4 του μετρό, η μεταφορά πυλώνων της ΔΕΔΔΗΕ και η υπογειοποίηση των καλωδίων χαμηλής και μέσης τάσης. Με αφορμή το πρόσφατο τότε κύμα κακοκαιρίας «Μήδεια» που είχε πλήξει την περιοχή, η δημοτική αρχή διατύπωσε το αίτημά της για χρηματοδότηση των εκτάκτων δαπανών που προέκυψαν. Ανταποκρίθηκα άμεσα και έστειλα σχετική επιστολή στον αρμόδιο Υπουργό Εσωτερικών κ. Μαυρουδή Βορίδη. Διαβάστε περισσότερα


  • Επίσκεψη στο Δημαρχείο Γαλατσίου και συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Μαρκόπουλο (7 Απριλίου). 

Ενημερώθηκα για τα έργα που σύντομα θα ξεκινήσουν στην  περιοχή όπως η γραμμή 4 του μετρό Άλσος Βεΐκου – Γουδή και η κατασκευή χώρου στάθμευσης. Συζητήσαμε επίσης για το μεγάλο όραμα της δημοτικής αρχής, την υπογειοποίηση της Λεωφόρου Βεΐκου που θα αλλάξει ριζικά την ζωή της πόλης και θα προσθέσει χιλιάδες τετραγωνικά ελεύθερων χώρων πρασίνου.

Διαβάστε Περισσότερα

 

 

  • Επίσκεψη στο Δημαρχείο Φιλοθέης - Ψυχικού και συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Δημήτριο Γαλάνη (9 Απριλίου). 

Συζητήσαμε για μία σειρά από έργα που στόχο έχουν την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων όπως η κατασκευή του σταθμού μετρό Φιλοθέης-Ψυχικού, η ανάπλαση της πλατείας Ελευθερίας και η ανακατασκευή της παιδικής χαράς Πικιώνη. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη αντιπλημμυρικής μελέτης του Ποδονίφτη. Ανταποκρινόμενος στην ανάγκη αυτή, κατέθεσα άμεσα σχετική Επίκαιρη Ερώτηση στο Υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Νίκο Ταγαρά ο οποίος με την απάντησή του διαβεβαίωσε ότι η διαγωνιστική διαδικασία για τη μελέτη του έργου θα προχωρήσει με εκτιμώμενο χρόνο το 3ο τρίμηνο του 2021, ενώ δεσμεύτηκε ότι για την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων έχουν προβλεφθεί συνολικά 110 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

 



  • Επίσκεψη στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού στο Ψυχικό και συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Νίκο Κούκη (7 Μαΐου).  

Ενημερώθηκα για το Ίδρυμα που ιδρύθηκε επί Προεδρίας Κωνσταντίνου Καραμανλή με στόχο να αποτελέσει τον εξωστρεφή φορέα διάδοσης της ελληνικής γλώσσας και του ελληνικού πολιτισμού στο εξωτερικό.  

 

  • Επίσκεψη στην Πυροσβεστική Ακαδημία στην Κηφισιά με αφορμή την επέτειο των 91 ετών από την ίδρυση του Πυροσβεστικού Σώματος (12 Μαΐου).

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου συναντήθηκα με τον Διοικητή κ. Πέτρο Σπύρου και τον Υποδιοικητή κ. Δημήτριο Καλιανιώτη οι οποίοι με ενημέρωσαν για το πρόγραμμα σπουδών της Σχολής. Είχα επίσης την ευκαιρία να απευθύνω σύντομη ομιλία στους πρωτοετείς Δόκιμους της Ακαδημίας.

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

 

Συνεδρίαση της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Λιβύης της Βουλής των Ελλήνων

Η Ομάδα Φιλίας της οποίας έχω την τιμή να προεδρεύω, συνεδρίασε στις 20 Μαΐου στην αίθουσα της Γερουσίας, στην Βουλή. Η συνάντηση ξεκίνησε με ενημέρωση του Ειδικού Απεσταλμένου του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβη κ. Χριστόδουλου Λάζαρη και του Πρέσβη της Ελλάδας στη Λιβύη κ. Ιωάννη Σταματέκου. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης συμφωνήθηκε η ανάληψη, στο αμέσως προσεχές διάστημα, δράσεων Δημόσιας Διπλωματίας και επιβεβαιώθηκε η σε σύντομο χρονικό διάστημα, λειτουργία του Γενικού Προξενείου στη Βεγγάζη. 

Διαβάστε Περισσότερα

 

Ομιλία στο 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών 

Κατά την συμμετοχή μου στο πάνελ με τίτλο «Know the Neighbour: Turkey» στις 15 Μαΐου αναφέρθηκα στο μεγάλο παιχνίδι ανακατανομής συμφερόντων και ισχύος που εξελίσσεται στην ευρύτερη περιοχή μας και παρουσίασα τους άξονες της νεο-οθωμανικής πολιτικής του Προέδρου Ερντογάν. Τόνισα ότι η Τουρκική πολιτική αποτελεί παράγοντα αστάθειας, έντασης και συγκρούσεων και πρότεινα ως απάντηση την υιοθέτηση της πολιτικής των ΗΠΑ που συνδυάζει στη σωστή αναλογία την ανάσχεση και τον διάλογο. 

Διαβάστε Περισσότερα

 

Συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Δένδια

Η συνάντηση έγινε με την ιδιότητά μου ως Προέδρου της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Λιβύης της Βουλής των Ελλήνων.Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η από ελληνικής πλευράς ανάληψη πρωτοβουλιών για την ενίσχυση των σχέσεων με τη Λιβύη στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής διπλωματίας, σε συνέχεια και στη βάση των αποτελεσμάτων των εκεί πρόσφατων επισκέψεων του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και του Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας.

 
     
 
divider image
 
     
 
divider image
 
 
ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ: ΤΥΠΟΣ – ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Το σύνολο της αρθρογραφίας και των συνεντεύξεων που δίνω στα μέσα ενημέρωσης, αποτελούν έναν ακόμα δίαυλο επικοινωνίας μου με τους πολίτες. Στα κείμενα αυτά μου δίνεται η δυνατότητα να εκφράζω τις απόψεις μου για θέματα επικαιρότητας και όχι μόνο. Παράλληλα, δίνεται στους πολίτες η δυνατότητα να με γνωρίσουν, να με κρίνουν και να με αξιολογήσουν. Μπορεί λόγω των περιορισμών της εποχής να μην έχουμε την ευκαιρία να τα λέμε μεταξύ μας τόσο συχνά όσο θα θέλαμε, ελπίζω όμως ότι μέσα από την δημόσια παρουσία μου, μπορούμε να κρατούμε αυτόν τον δίαυλο επικοινωνίας ανοιχτό. 

 

1) Αρθρογραφία

 

«Μία κρίσιμη επίσκεψη»

Καθημερινή, 6 Απριλίου

Με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια στη Λιβύη, αναφέρθηκα στην επανεκκίνηση των σχέσεων των δύο χωρών με στόχο μια νέα σελίδα θετικής προοπτικής για συνεργασία αμοιβαίου σεβασμού και αμοιβαίου οφέλους στη βάση των αρχών και των κανόνων του διεθνούς δικαίου, της καλής πίστης και της καλής γειτονίας, υπέρ της σταθερότητας, της ειρήνης και της συνεργασίας στη Μεσόγειο.

Διαβάστε Περισσότερα

 

«“Το Ελσίνκι”, οι Μύθοι και οι Αλήθειες: Απάντηση στον

πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη»

HellasJournal, 10 Απριλίου

Το ουσιαστικά ανενεργό «Ελσίνκι» σηματοδότησε την εγκατάλειψη της σταθερής θέσης όλων των ελληνικών κυβερνήσεων ότι έχουμε μόνο ένα θέμα να διαπραγματευτούμε με την Τουρκία και αυτό είναι η οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών, της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ. Και ο μύθος του κατέρρευσε με την τοποθέτηση του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή ο οποίος προκλήθηκε αναίτια σε μια στιγμή που η πολιτική ηρεμία στο εσωτερικό είναι πολύτιμο εφόδιο για τις μάχες που δίνονται στο εξωτερικό. 

Διαβάστε Περισσότερα

 

«Ένα μεγάλο βήμα ολοκληρώνεται»

Τα Νέα, 14 Απριλίου

Η κυβέρνηση με την πρότασή της για το νομοσχέδιο που προβλέπει τη διευκόλυνση της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού, ολοκληρώνει ένα μεγάλο μεταρρυθμιστικό και πατριωτικό βήμα που αποτελούσε κύρια προεκλογική της δέσμευση. Δίνουμε την δυνατότητα στους Έλληνες όπου γης να συνδιαμορφώνουν την ιστορική διαδρομή του Έθνους, εξαλείφοντας τα γραφειοκρατικά εμπόδια, μηδενίζοντας τις αποστάσεις και αντιμετωπίζοντάς τους ισότιμα.

Διαβάστε Περισσότερα 

 

«Καθήκον μας η διεθνής αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων»

Τα Νέα, 19 Μαΐου 

Πρέπει να είναι κοινή δέσμευση όλων μας, ανεξαρτήτως κομμάτων, ότι αυτό το εθνικό καθήκον απέναντι σε εκείνους που χάθηκαν κρατώντας την Ελλάδα στην καρδιά τους ως την τελευταία τους πνοή, δεν θα ανασταλεί. Το 2019 η παράταξή μας με πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη ανέλαβε σειρά δράσεων ώστε να καταστεί ο οφειλόμενος αυτός φόρος τιμής, συγκεκριμένη πράξη.

Διαβάστε Περισσότερα

 

«Οι ιδρυτικές μας αρχές στην εποχή Μπάιντεν»

RealNews, 23 Μαΐου 

Η πολιτική πρόταση Μπάιντεν είναι «κτισμένη» επάνω σε αρχές και αξίες γνώριμες και οικίες. Ο ιδεολογικός της πυρήνας είναι ταυτόσημος με εκείνον που έχει καταστήσει την κεντροδεξιά παράταξη στην Ελλάδατην πιο ανθεκτική στη δοκιμασία του χρόνου πολιτική δύναμη της χώρας. Η εκτίμηση δεν είναι αυθαίρετη. Βασίζεται στις μεγάλες κατευθυντήριες ιδεολογικές και πολιτικές αρχές της Ιδρυτικής Διακήρυξης της Νέας Δημοκρατίας και στις θεμελιώδεις θέσεις του ιδρυτή της Κωνσταντίνου Καραμανλή. Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι ας μην κάνουν λάθος. Οι αρχές αυτές ούτε λησμονούνται, ούτε εγκαταλείπονται, ούτε εκχωρούνται.

Διαβάστε Περισσότερα

 

 

2) Συνεντεύξεις

 

«Δεν είμαστε κυβέρνηση διαχείριση της πανδημίας

αλλά κυβέρνηση παραγωγής δημιουργίας»

 

Kontranews, 4 Απριλίου, Συνέντευξη στη Σοφία Λιάκου

Η Ελλάδα παρουσίασε εγκαίρως ένα λεπτομερές και πλήρες σχέδιο αξιοποίησης του Ταμείου Ανάκαμψης.  Θα είναι η αρχή ενός αναπτυξιακού προγράμματος πρωτόγνωρης έκτασης που θα φέρει εκτίναξη της απασχόλησης και αύξηση του ΑΕΠ. Οι ενέργειες αυτές δείχνουν προοπτική και ελπίδα για την επόμενη ημέρα. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας διαθέτει ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία και κοινωνική αποδοχή. Είναι πολιτικό κεφάλαιο διαρκείας και τετραετίας

Διαβάστε Περισσότερα

 

«Οι ελληνολιβυκές σχέσεις δεν μπορούν και δεν πρέπει να μένουν σε ύπνωση»

Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, 11 Απριλίου 

Η ελληνική θέση είναι ξεκάθαρη. Πιστεύουμε ότι χρειάζεται άμεσα, το ταχύτερο δυνατόν, πολιτική λύση. Και μια πολιτική λύση με τη λιβυκή σφραγίδα και όχι επιβεβλημένη έξωθεν. Η επιστροφή μέσω των προγραμματισμένων εκλογών τον προσεχή Δεκέμβριο σε μια σταθερότητα, και άρα προβλεψιμότητα των εξελίξεων στη χώρα, θα είναι ένας παράγων που θα συνεισφέρει στη σταθερότητα και στην ασφάλεια της ευρύτερης περιοχής. Η στήριξη της Λιβύης προς την κατεύθυνση αυτή αποτελεί προτεραιότητα της εξωτερικής μας πολιτικής.

Διαβάστε Περισσότερα

 

«Έχω αδυναμία στη μουσική και τους σπάνιους δίσκους»

Παρασκήνιο, 12 Απριλίου, Συνέντευξη στην Άννα Καραβοκύρη

Η πολιτική δράση είναι αδηφάγα με τον χρόνο και οι ανθρώπινες στιγμές χαλάρωσης είναι, δυστυχώς, λίγες. Όταν όμως υπάρχουν, γίνονται «αντικείμενο ανταγωνισμού» μεταξύ βιβλίων και βινυλίων. Μεταξύ ανάγνωσης και μουσικής. Συνήθως κερδίζει η ανάγνωση. Η μουσική όμως παραμένει ο διαχρονικός μεγάλος έρωτας.

Διαβάστε Περισσότερα

 
     
 
divider image
 
     
 
divider image
 
 

3) Τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συνεντεύξεις και παρεμβάσεις 

Όλο αυτό το διάστημα παραμένω ενεργός και ενήμερος σε ότι έχει να κάνει με θέματα της επικαιρότητας και ανταποκρίνομαι στις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές προσκλήσεις για να τοποθετηθώ επ’ αυτών.

 

Εδώ θα βρείτε τους συνδέσμους των τηλεοπτικών μου εμφανίσεων καθώς και των ραδιοφωνικών μου συνεντεύξεων:

 

Τηλεόραση 

 

 

Ραδιόφωνο

 

 

 
     
     
 
 
 
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Πατήστε εδώ αν δεν βλέπετε το newsletter

 

 
 
 
 
 
 
facebook twitter instagram
 




 
ΤΏΡΑ ΤΟ MANIATIKO REPORT ΚΟΝΤΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟ MYWEBOOK _____Η ΕΝΣΩΜΆΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις