Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

ΑΠΟΨΕΙΣ: Σ' ένα βράδυ έγινες από χρηματιστής........επιδημιολόγος.....δες

 


Γνωρίζοντας ότι κάποιους θα δυσαρεστήσω θα σας μεταφέρω μια συζήτηση που είχα με έναν φίλο χθες και η οποία με προβλημάτισε αρκετά.
 
Η συζήτηση έγινε για την λεγόμενη πανδημία και εάν έπρεπε να να γίνουν η όχι οι εμβολιασμοί.
Ο φίλος λοιπόν επιχειρηματολογούσε με ένταση , πάθος και γνωστικότητα επί του αντικειμένου για τουλάχιστον μια ώρα.
 
Η άποψή του ήταν να μην γίνουν οι εμβολιασμοί , ήταν λάθος και επικίνδυνοι.
 
Αυτό όπως έγραψα παραπάνω το υποστήριζε με πάθος δίχως να δέχεται κανενός είδους ένσταση , διαφορετικότητα στην άποψη η έστω κάποια επιφυλακτικότητα επ αυτών. 
 
Τον άκουσα με υπομονή και στο τέλος με επίπληξε διότι δεν εξέφρασα άποψη.
Του είπα λοιπόν ότι άποψη δεν είχα , ότι δεν ήμουν γνώστης του αντικειμένου και ούτε το έχω σπουδάσει.
 
Με ξαναεπίπληξε διότι όλα αυτά που έλεγε τα έγραφε το διαδίκτυο κι εγώ δεν ενημερώνομαι σωστά.
 
Μα το διαδίκτυο γράφει και την αντίθετη άποψη και με επιχειρήματα εξίσου του είπα και μάλιστα από εγκεκριμένους επιστήμονες , επίσημα υγειονομικά ιδρύματα και παγκόσμιους οργανισμούς υγείας.
Κουβέντα καμία δεν δεχόταν ..υπόψιν ότι ο συγκεκριμένος φίλος είναι ιδιωτικός υπάλληλος στις πωλήσεις με γνώσεις γυμνασίου της δεκαετίας του 1980. 
 

 
Όλα αυτά τα γράφω λαμβάνοντας υπόψιν και μια άλλη παρόμοια φρενίτιδα γνωστικότητας από τους πάντες την δεκαετία του 1990 επί της "χρυσής" εποχής του χρηματιστηρίου.
 
Τότε όλοι μας είχανε γίνει γνώστες και ειδικοί στο πως να βγάζουνε λεφτά γρήγορα και εύκολα....αγοράζανε και πουλάγανε μετοχές από τα ποιο απίθανα σημεία....αγρότες μέσα στα χωράφια τους με ένα κινητό στο χέρι έδιναν εντολές στους χρηματιστές τους να πουλάνε και να αγοράζουν μετοχές...στις καφετέριες το ίδιο ...στους εργασιακούς χώρους το ίδιο...στα ποιο απίθανα σημεία έβλεπες τους λεγόμενους χρηματιστηριακούς " "επενδυτές" σε δράση...μέχρι που έσκασε το κραχ και εξαφανιστήκανε εν μια νυκτί..
 

 
 
Τώρα όλοι μας γίναμε ειδικοί επιδημιολόγοι και λοιμοξιολόγοι...
 
Ο Θεός να βάλει το χέρι του και να μας σώσει απο τους ειδικούς όπως λένε και στο χωριό μου!!!
 
 Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό των "ειδικών" επιστημόνων είναι ότι δεν είναι ποτέ απόλυτοι, αλλά συνεχώς ερευνούν και βελτιώνονται και αναθεωρούν!... Οι μόνοι σίγουροι για την "αλήθεια" τους είναι οι ηλίθιοι και οι ανίδεοι "ξερόλες"!... Γι' αυτό και μας μπερδεύουν!...

ΤΏΡΑ ΤΟ MANIATIKO REPORT ΚΟΝΤΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟ MYWEBOOK _____Η ΕΝΣΩΜΆΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις