Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

ΑΜΕΣΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 🇬🇷του Κυριάκος Φ Χουσέας Δικηγόρος παρ Αρείω Πάγω


 Κύριε πρωθυπουργέ , Κυριάκο Μητσοτάκη κάνε συγκεκριμένες άμεσες κινήσεις κι άσε τις άστοχες δηλώσεις για κλιματική αλλαγή : Πρόκειται για εν εξελίξει σχέδιο αφανισμού της Ελλάδας 



1) 
εφάρμοσε το άρθρο 48 ( κατάσταση πολιορκίας ) με πολιτικό τσαμπουκά / άσε τους διαφωνούντες συνταγματολόγους να κουρεύονται !«AUCTORITAS NON VERITAS FECIT LEGEM» = η εξουσία κι όχι η πανεπιστημιακή αυθεντία φτιάχνει ( & ερμηνεύει ) τον νόμο….. για να μην πω το πασίγνωστο απόφθεγμα του καγκελαρίου Otto von Bismarck: «drei Professoren … Heimatland verloren” = τρεις καθηγητές …. Χάθηκε η πατρίδα !!!! Αυτά δεν είναι δικά μου /// είναι αποστάγματα νομικής & πολιτικής σοφίας αιώνων …. Ο λαουτζίκος θα εκτιμήσει μόνο μια σιδηρά , έντιμη & αποφασιστική ως το έπακρο ηγεσία …. « ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ»!!! 

  2) Απογαλακτίσου από τις εξαρτήσεις & τις δουλίες της οικογένειας σου προς τον ξένο παράγοντα και παίξε το τρελός κι απρόβλεπτος ! Η κατάσταση δεν σηκώνει πλέον καλούς τρόπους , πρωτόκολλα , ευγένειες κλπ ! Πρέπει η διεθνής κοινότητα να πληροφορηθεί ότι η Ελλάδα δέχεται ύπουλο, ακήρυχτο ,υβριδικό πόλεμο ! Είναι ακριβώς ίδια η περίπτωση με την ιστορική εμπειρία του τορπιλισμού της ΕΛΛΗΣ! Πρέπει να αποκαλυφθεί και να ξεφτυλισθεί διεθνώς η ξένη δύναμη / δυνάμεις που μας επιτίθενται όσο ψηλά στο διεθνές στερέωμα και να βρίσκεται …..

 

 3) βάλε ικανούς αστυνομικούς να στίψουν στην ανάκριση τους συλληφθέντες υπόπτους ώστε να τα ξεράσουν όλα & να αποκαλύψουν ποιοί τους έβαλαν να προβούν σε εμπρησμούς στην χώρα μας ! Θα έχει συναρπαστικό ενδιαφέρον το πόρισμα αυτών των ανακρίσεων .

 

 4) Βάλε μια ομάδα δυνατών νομικών να υποβάλλουν φακέλους στις αρμόδιες υπηρεσίες ΟΗΕ , του ΝΑΤΟ & της ΕΕ !! Με όλα τα στοιχεία μέσα ! Να δούμε την διεθνή ξεφτίλα & μείωση της εικόνας που θα υποστεί η χώρα που έδωσε τέτοιες εντολές για πολεμικές -υβριδικές εγκληματικές ενέργειες κατά του λαού μας , της οικονομίας μας & του περιβάλλοντος . Θεμελιώνεται νομική βάση για : -διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με τις υπαίτιες χώρες -αξίωση αποζημιώσεων -δικαιοδοσία διεθνούς δικαστηρίου για εγκλήματα πολέμου με αναλογική εφαρμογή / διασταλτική ερμηνεία της έννοιας του πολέμου συμπεριλαμβάνοντας και τον υβριδικό

 
5) ζήτησε έκτακτη σύγκληση των ηγετών της ΕΕ και των αρμοδίων υπουργών άμυνας , οικονομικων ,εσωτερικών ,περιβάλλοντος για διαμόρφωση ειδικού πακέτου οικονομικής ενίσχυσης των πληγέντων & ασφαλείας εφεξής του περιβάλλοντος & των υποδομών κάθε χώρας του ευρωπαϊκού νότου που πλήττεται από πυρκαγιές οφειλόμενες σε εμπρησμούς Αυτές είναι οι άμεσες νομικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν . Ναι , και σε άλλες χώρες υπάρχουν φωτιές ! Όμως και στην Τουρκία τις ανέλαβαν οι Κούρδοι ( δεν μας αφορά ) & δεν θα ψάξουμε τι γίνεται σε άλλες χώρες ! Στην ειδική μας περίπτωση είναι ζήτημα από τις 100 φωτιές οι 20 να οφείλονται σε συνήθεις ήπιες αιτίες ( αμέλεια κλπ )! Είναι ειδική περίπτωση που απαιτεί ειδική αντιμετώπιση !

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ! ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΟΠΩΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ !!

 




 Είμαστε ιστορικό έθνος ανάδελφον Έχουμε εμφανείς ζηλοφθονους εχθρούς κακούς γείτονες ( πχ Τουρκία , Σκόπια , Αλβανία ) Έχουμε κρυφούς διεθνείς ανταγωνιστές ( μαντέψτε …) Θα τους γ@μήσουμε όλους με μίσος & χωρίς σάλιο για να μάθουν να μας σέβονται …

ΤΏΡΑ ΤΟ MANIATIKO REPORT ΚΟΝΤΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟ MYWEBOOK _____Η ΕΝΣΩΜΆΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις