Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ GIRLS TEAM GALANOPOULOU .


Αποτελεί μεγάλη χαρά για το Δ. Σ του συλλόγου Girls Team Galanopoulou  , κι  εμένα ως Πρόεδρο του,  να υποδεχόμαστε στο Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου ,  σήμερα,  την έλευση της νέας  χρονιάς μαζί με αξιόλογους ανθρώπους, ανθρώπους-πρότυπα που υπηρετήσαν άξια τα Αθλητικά Ιδεώδη, κι αποτελούν παράδειγμα ως μίμηση για τους νεότερους. 

Η σημερινή μέρα αποτελεί  κατά κάποιο τρόπο, τη μετάβαση από έναν μακρύ δρόμο προσπάθειας ανάδειξης της σημασίας του Αθλητισμού σε πολλά επίπεδα της ζωής μας -κάτι το οποίο κατά καιρούς μοιράστηκα με τον καθένα από εσάς ξεχωριστά., σε ένα πιο διευρυμένο επίπεδο που θα δώσει την ευκαιρία  σε περισσότερα παιδιά να κατανοήσουν την προστιθέμενη αξία που μπορεί να παραχθεί μέσω της ενασχόλησής τους με τον αθλητισμό .
Οραματίζομαι από την πλευρά μου να συνεχίσουμε – από όποια θέση κι αν βρίσκεται ο καθένας από εμάς - να εμπνεύσουμε τη Νέα Γενιά γύρω μας,  ώστε να κατανοήσουν  την σημασία του αθλητισμού .

Γιατί ο Αθλητισμός είναι Φως,  είναι η αξία Πολιτισμού της Χώρας μας Διεθνώς.  


Στην Τιμητική εκδήλωση Βραβεύτηκαν  από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου , Πρόεδρο ΚΕΔΕ και Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη  ο κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς ,τον  κ. Τέο  Λοράντος τίμησε ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νίκος Πεππας , την Κορυφαία Μαραθωνοδρόμο  κ. Μαρία Πολυζου τίμησε ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου κ. Κώστας Μασούρας και τον Παραολυμπιονικη Κολύμβησης Γιάννη Κωστάκη τίμησαν ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου κ.Παναγιώτη Βραχνό 



«Άνθρωποι όπως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους σε μία ολόκληρη εποχή αποτελούν φωτεινά παραδείγματα για τους νέους μας και αποτελεί χρέος μας να τους αναγνωρίζουμε και να τους τιμούμε για την προσφορά τους» ανέφερε ο κ. Πατούλης, κατά τη βράβευση του διεθνούς φήμης τεχνικού, συγχαίροντας, παράλληλα, και όλους τους υπόλοιπους αθλητές για τις επιτυχίες τους.


«Για εμάς τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης πρέπει να αποτελεί διαρκή στόχο μας να προσφέρουμε ερεθίσματα και υγιή πρότυπα στη νεολαία μας. Οφείλουμε να στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που ενσωματώνει στο σύγχρονο τρόπο ζωής την αξία του αθλητισμού, καλλιεργεί την αθλητική παιδεία και αποκρούει φαινόμενα αντιαθλητικά. Στο πλαίσιο αυτό, η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, Πολιτείας, κοινωνίας, τοπικής αυτοδιοίκησης, αθλητικής οικογένειας είναι επιβεβλημένη» επισήμανε κλείνοντας τον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης.



Στη διάρκεια της εκδήλωσης, η Πρόεδρος Χριστίνα Γαλανοπούλου και τα μέλη του Συλλόγου έκοψαν, επίσης, την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, ενώ οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες  τιμήθηκαν από την Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, για την εθελοντική προσφορά τους μέσω της αθλητικής δραστηριοποίησής τους.



Η παρουσίαση  και ο συντονισμός της εκδήλωσης  έγινε από τον  κ. Μάνο Σταραμόπουλο  Διεθνή Αναλυτή της FIFA-UEFA Δημοσιογράφο, Έφορο  του ΠΣΑΤ,  και η φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης  από τον κ. Βασίλη Κουτρουμάνο ,οι οποίοι είναι και μέλη του Συλλόγου.



 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ,ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ κ. Δημοσθένης Κασκαντιρης ,ο Ενωσιακός Προπονητής  της ΕΠΣΑ κ. Τάσος Δημητριου .ο Προπονητής Μεικτών της ΕΠΣΑ κ. Δημήτρης Σπυριδοπουλος, ο Υποψήφιος Βουλευτής Β’ Αθηνών της Ν.Δ κ.Σακης Ιωαννίδης , ο Πρόεδρος Ε.Δ της ΕΠΣΑΝΑ Παρατηρητής –Εθνικός Εκπαιδευτής Διαιτησίας ποδόσφαιρου κ. Πέτρος Κονιαρης , ο Διεθνής Διαιτητής Καλαθοσφαίρισης κ. Χρυσόστομος Σχινας , η Διευθύντρια ομοσπονδίας Ιππασίας κ. Λιλιαν Ντιντη , , η κ. Δωρα Αλεξανδροπούλου υπεύθυνη προβολής του Ευρωπαϊκού Προγράμματος BE-ACTIVE, η πρόεδρος του Δικτύου I-paidi  παιδιών με ΔΕΠΥ κ. Μαριάννα Λαγουμιδη .


 
ΤΏΡΑ ΤΟ MANIATIKO REPORT ΚΟΝΤΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟ MYWEBOOK _____Η ΕΝΣΩΜΆΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις