Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

ΝΔ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ : Προσεκτικά και Δυνατά για μια καλύτερη Νέα Χρονιά!

 



Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

 

Με την ευχή να αφήσουμε πίσω μας τα προβλήματα και τις μεγάλες δυσκολίες της χρονιάς που πέρασε και με την ελπίδα ότι σύντομα θα ξαναπάρουμε με υπευθυνότητα, υγεία και δύναμη τη ζωή μας στα χέρια μας, σας εύχομαι Καλή Χρονιά και ένα καλύτερο, πιο δυναμικό και πιο αισιόδοξο 2022 με Υγεία, το πολυτιμότερο αγαθό που στις μέρες μας αποκτά ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα. Υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας.

Προσωπικά θα συνεχίσω να εργάζομαι δίπλα στην κοινωνία, υπηρετώντας σταθερά το ίδιο μήνυμα: Με τους Πολίτες για τους Πολίτες. Θα συνεχίσω λοιπόν με το νέο έτος τις επισκέψεις στις γειτονιές του Βόρειου Τομέα για να βρίσκομαι κοντά στους πολίτες και να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Αυτό είναι το καθήκον και η αποστολή κάθε εκλεγμένου.

Σας στέλνω αυτό το ενημερωτικό σημείωμα που αφορά τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες μου τον τελευταίο μήνα της χρονιάς που έφυγε. Πάντα στη βάση τριών αρχών: διαφάνεια, λογοδοσία, ευθύνη. Και πάντα με την παράκληση ο διάλογος αυτός να είναι αμφίδρομος. Να μην διστάζετε, λοιπόν, να καταθέτετε τις δικές σας ιδέες, παρατηρήσεις και προτάσεις. Σας διαβεβαιώνω ότι τις ακούω πάντα με προσοχή.

 

Σας ευχαριστώ πολύ

 

Φιλικά,

Γιώργος Κουμουτσάκος

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

 

Α) ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

  • Ομιλίες – Παρεμβάσεις  
  • Ερωτήσεις – Κοινοβουλευτικός Έλεγχος 

Β) ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Γ) ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

Δ) ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ: ΤΥΠΟΣ – ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

  • Αρθρογραφία -Συνεντεύξεις
  • Τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συνεντεύξεις και παρεμβάσεις


divider image
 
     
 
divider image
 
 

Η Βουλή των Ελλήνων είναι το θεσμικά σοβαρότερο πεδίο άσκησης τη πολιτικής αποστολής κάθε αντιπροσώπου που έχει τιμηθεί με την εμπιστοσύνη και την ψήφο των πολιτών. Οι παρεμβάσεις μου, προσπαθώ, να είναι ουσιαστικές, πάνω και πέρα από την παραμορφωτική επίδραση της μικροπολιτικής αντιπαράθεσης που, κατά κύριο λόγο, εξυπηρετεί ρηχούς εντυπωσιασμούς της στιγμής.

 

1) Ομιλίες - Παρεμβάσεις

 

Οδική Ασφάλεια: Όλοι πίσω στο σπίτι ασφαλείς και υγιείς. Για εμάς και τα παιδιά μας

03 Νοεμβρίου 2021: Ομιλία στη Βουλή κατά τη συζήτηση του Νομοσχεδίου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών «Οδηγώντας με Ασφάλεια».

Με αφορμή τα δύο τραγικά οδικά δυστυχήματα που στέρησαν τη ζωή σε δύο νέους ανθρώπους πρόσφατα, παρουσίασα σειρά στοιχείων για το θέμα στη χώρα μας όπου καθημερινά δύο άνθρωποι τραυματίζονται σοβαρά ενώ άλλοι δύο χάνουν τη ζωή τους στο δρόμο. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία το 2019 περισσότεροι από τους μισούς θανάτους από τροχαία στην Ελλάδα, αντιστοιχούν σε ευάλωτους χρήστες του δικτύου. Δηλαδή πεζούς, ποδηλάτες και μοτοσικλετιστές. Όλα αυτά κάνουν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο εξαιρετικά σημαντικό και ταυτόχρονα επίκαιρο.

Διαβάστε Περισσότερα

 

O Προϋπολογισμός του 2022 κάνει την Ελλάδα ισχυρότερη, την ανάπτυξη δικαιότερη και την αντιπολίτευση μικρότερη 

16 Δεκεμβρίου 2021: Ομιλία στη Βουλή κατά τη συζήτηση της έγκρισης του Προϋπολογισμού 2022

Ο Προϋπολογισμός του 2022 αποτελεί το σημείο αναφοράς για την επιστροφή της Χώρας σε τροχιά ανάπτυξης. Ταυτόχρονα, καταγράφει τη μετάβαση της οικονομίας από την ανάκαμψη του 2021, στην ανάπτυξη του 2022. Ο Προϋπολογισμός αποτυπώνει τη διαρκή προσπάθεια της Κυβέρνησης να στηρίξει την κοινωνία σφαιρικά. Αντιδρά σε κάθε πρόκληση, όπως το ζήτημα της αύξησης των τιμών των αγαθών και της ενέργειας. Με το κράτος σε τάξη, τις μεταρρυθμίσεις να συνεχίζονται, την οικονομία σε ανάπτυξη και την Κυβέρνηση να παρεμβαίνει με κοινωνικά δίκαιες πολιτικές και φροντίδα για τους οικονομικά πιο αδύναμους, ο Προϋπολογισμός του 2022 κάνει την Ελλάδα ισχυρότερη, την ανάπτυξη δικαιότερη και την αντιπολίτευση μικρότερη.

Διαβάστε Περισσότερα

   
     
 
 

2) Ερωτήσεις – Κοινοβουλευτικός Έλεγχος  

 

Μέτρα για την οδική ασφάλεια των μοτοσικλετιστών – διανομέων

Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών

Μεγάλο ποσοστό των οδηγών που εμπλέκονται στα τροχαία είναι νέοι που εργάζονται ως διανομείς στις πόλεις καλύπτοντας μικρές αποστάσεις αλλά πολλά δρομολόγια μέσα στη μέρα. Δεδομένου ότι από την έναρξη της πανδημίας παρατηρείται σημαντική αύξηση στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφορών και διανομής φαγητού, ο κίνδυνος για τους οδηγούς αυξάνεται. Η ερώτηση αφορούσε την λήψη περαιτέρω μέτρων και την ενίσχυση των τροχονομικών ελέγχων. 

Διαβάστε Περισσότερα

 

Έξαρση εγκληματικότητας ανηλίκων εντός και εκτός Σχολείου 

Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η επικαιρότητα δυστυχώς έχει κατακλειστεί από περιστατικά εγκληματικότητας ανηλίκων. Οι συχνές συλλήψεις μαθητών για συμμετοχή σε ‘’συμμορίες’’, σε βίαιες συμπλοκές, σε ληστείες, ακόμα και σε διακίνηση ναρκωτικών, επιβεβαιώνουν την έξαρση ενός φαινομένου, που εύλογα δημιουργεί μεγάλη ανησυχία όχι μόνον στους γονείς αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία. Οι ‘’συμμορίες’’ φαίνεται ότι αποτελούν μια νέα πραγματικότητα σε πολλές περιοχές και γειτονιές της ευρύτερης περιοχής της Πρωτευούσης. Δεδομένου ότι πρόκειται για ζήτημα εξαιρετικά ευαίσθητο, θα πρέπει εγκαίρως να ληφθούν μέτρα από την Πολιτεία για την αποτελεσματική καταπολέμησή του. 

Διαβάστε Περισσότερα

 

 
     
 
divider image
 
     
 
divider image
 
 
ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 

  • 19/10: Ημερήσια Περιοδεία στο Γαλάτσι 

φαρμόζοντας στην πράξη την πολιτική αντίληψη «Με τους Πολίτες για τους Πολίτες», πραγματοποίησα ημερήσια περιοδεία στην περιοχή συζητώντας με πολίτες, επιχειρηματίες, εργαζόμενους και εκπροσώπους φορέων. Παράλληλα, ενημερώθηκα για το σύνολο των ζητημάτων που απασχολούν την καθημερινότητα των κατοίκων του Γαλατσίου καθώς και τις προτεραιότητας της δημοτικής αρχής.

Διαβάστε Περισσότερα

 

  • 24/10: Εσωκομματικές Εκλογές Νέας Δημοκρατίας 

Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι απλά το μεγαλύτερο κόμμα στην Ελλάδα, είναι το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη. Με σχεδόν 140.000 ενεργά μέλη, εκ των οποίων τα 30.000 ενεγράφησαν για πρώτη φορά στη Νέα Δημοκρατία προκειμένου να ψηφίσουν σε αυτές τις εσωκομματικές εκλογές, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία στις 24/10/21. Επισκέφτηκα όλα τα Εκλογικά Τμήματα των Δήμων της Εκλογικής μου Περιφέρειας και διαπίστωσα, για άλλη μία φορά, ότι η αγάπη και η αφοσίωση του κόσμου για την Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη παραμένει δυνατή και αντέχει στο χρόνο, πάρα τις δυσκολίες και τις ιδιαίτερες συνθήκες των τελευταίων ετών. Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα το οποίο εξελίσσεται, σε μία Ελλάδα η οποία αναπτύσσεται. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να βελτιώσουμε τη ζωή όλων των Ελλήνων, για να οδηγήσουμε την Ελλάδα με ασφάλεια στο δρόμο της ανάπτυξης, της προκοπής και της ευημερίας.

Καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όσους εξελέγησαν!

 

  • 28/10: Εθνική επέτειος στην Κηφισιά

Ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, την ξεχωριστή αυτή ημέρα ανάτασης και εθνικής υπερηφάνειας, παραβρέθηκα στη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Δημήτριου Κηφισίας. Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνου και η μαθητική παρέλαση. Ξεχωριστό συμβολισμό είχε και η επίσκεψη μου στην οικία του Ιωάννη Μεταξά όπου ειπώθηκε το μεγάλο ΟΧΙ.

 

 

  • 8/11: Ημερήσια περιοδεία σε Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα

Ένας ακόμα σταθμός ανθρώπινης επικοινωνίας με τους πολίτες και τα προβλήματά τους, συνεχίζοντας την επαφή με τους πολίτες, τους φορείς και τους ανθρώπους της αγοράς στους δήμους του Βόρειου Τομέα της Αθήνας. Επισκέφθηκα το Κέντρο Υγείας, το ΙΚΑ, το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, τα ΚΕΠ και τα ΕΛΤΑ και φυσικά το Δημαρχείο όπου συνομίλησα με τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Βούρο. Τελευταία στάση το νέο γήπεδο της Α.Ε.Κ. όπου ενημερώθηκα από τους μηχανικούς για την πορεία ολοκλήρωσης του μεγάλου αυτού έργου και ξεναγήθηκα στους χώρους του γηπέδου.

Διαβάστε Περισσότερα

 

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

 

  • 17/12: Χρέος η σύσταση Έδρας Ναυτιλιακών Σπουδών στην Ακαδημία Αθηνών

«Στα 200 χρόνια της ελευθερίας μας η ελληνική ναυτιλία έχει βάλει ανεξίτηλη σφραγίδα προόδου, ανάπτυξης, μεγαλείου και εθνικής ισχύος. 

Είναι η θαλασσινή έκφραση του μεγαλείου ενός έθνους που ο αγώνας για την ανεξαρτησία του κυοφορήθηκε στα νερά της Μεσογείου μέσα στα εμπορικά πλοία των Ελλήνων ναυτικών.

Συνεχίστηκε ηρωικά στη θάλασσα μέσα στα πυρπολικά και επισφραγίστηκε στα νερά του Ναυαρίνου με την υποστήριξη των τριών Μεγάλων Δυνάμεων της εποχής.

Η περιπέτεια, η διαδρομή ελευθερίας της σύγχρονης Ελλάδος ξεκινά από τη #θάλασσα και συνεχίζεται στη θάλασσα.

Η παγκοσμίως αναγνωρισμένη και εκτιμώμενη Ναυτιλία των Ελλήνων δεν έχει ακόμη τύχει της τιμής να πάρει τη θέση που αξίζει και δικαιούται στο Ανώτατο Πνευματικό Ίδρυμα της Ελληνικής Πολιτείας, την #Ακαδημία_Αθηνών. Έχει έρθει πλέον η ώρα να συσταθεί στην Ακαδημία Αθηνών, #Έδρα_Ναυτιλιακών_Σπουδών».

Απόσπασμα από την ομιλία μου με θέμα «Η ναυτοσύνη των Ελλήνων ως παράγων ισχύος για την αποτίναξη του οθωμανικού ζυγού», ως προσκεκλημένος στο Rotary Club-ATHINAI HELLAS.

Διαβάστε Περισσότερα

 

  • 22/11: Βράβευση από την Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών

Ένα χρόνο από τη δημιουργία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών, είχα την χαρά να παρευρεθώ σε εκδήλωση και την τιμή να με βραβεύσουν, ως αναγνώριση των ενεργειών και της στήριξης μου όλο αυτό το διάστημα, "Στο δρόμο για την αναγνώριση", όπως άλλωστε τους αξίζει!


 

  • 19/11: Χαιρετισμός στο Διεθνές Συνέδριο για τα 10 χρόνια - Στέγες Υποβοηθούμενης Διαβίωσης

Οι Στέγες Υποβοηθούμενης Διαβίωσης προσφέρουν φροντίδα, στήριξη και αγάπη στους συνανθρώπους μας με νοητική υστέρηση. Η κοινωνική προσφορά τους είναι ανεκτίμητη. Πρώτη θέση στο βάθρο αυτής της προσφοράς έχει επάξια η «Εστία Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση» και ήταν τιμή μου να προσκληθώ και να απευθυνθώ στο Διεθνές συνέδριο που διοργάνωσε. Είναι καθήκον της Πολιτείας να είναι γενναιόδωρος αρωγός στις προσπάθειές τους.

 

  • 16/11: Επίσκεψη στη ναυαρχίδα του αμερικάνικου 6ου Στόλου USS Mount Whitney

Με πρόσκληση του Πρέσβη των ΗΠΑ Geoffrey Pyatt επισκέφτηκα τη ναυαρχίδα του 6ου Στόλου, USS Mount Whitney, μαζί με τον Στρατηγό Αρχηγό ΓΕΕΘΑ κ. Κωνσταντίνο Φλώρο, τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Νίκο Παπαθανάση, τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας κ. Θάνο Ντόκο και τον εφοπλιστή κ. Γιώργο Προκοπίου. Η συνεργασία Ελλάδας – ΗΠΑ και η δυναμική στρατιωτική παρουσία σε θάλασσα & αέρα δίνει Ασφάλεια και Σταθερότητα στην περιοχή μας.

 

 

  • 12/11: Επίσκεψη στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος για την Ημέρα Μνήμης Πεσόντων Πυροσβεστών

Οι Πυροσβέστες είναι το πρόσωπο της αλληλεγγύης προς τους πολίτες και της προστασίας τους από το απρόβλεπτο κακό. Πάνω σε αυτήν την αποστολή πολλοί έχασαν τη ζωή τους. Σήμερα, ημέρα πεσόντων, τους τιμάμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας.

 

 

  • 4/11: Ομιλητής στην εκδήλωση με θέμα "Πότε θα τελειώσουμε επιτέλους με την  πολιτική βία;"

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Free Thinking Zone συζητήσαμε για την βία και τον βίαιο λόγο ως προθάλαμο των βίαιων συμπεριφορών. Επίσης αναλύσαμε τον ρόλο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αλλά και τους λόγους για τους οποίους οι μετριοπαθείς αποτελούν τον στόχο των άκρων και της βίας που αυτά ασκούν. Στο πάνελ του Σεραφείου βρεθήκαμε μαζί οι: Α. Συρίγος, Γ. Καμίνης και Ο. Γεροβασίλη.

 

  • 2/11: Ομιλία με θέμα: Ιωάννης Καποδίστριας, ο κρυφός Υπουργός Εξωτερικών των υπόδουλων Ελλήνων

Είχα την τιμή να συμμετάσχω στην εξαιρετική ημερίδα που διοργάνωσαν η Σχολή Εθνικής Άμυνας και το Κέντρο Ευρωπαϊκών Μελετών "Ιωάννης Καποδίστριας". Η αθρόα συμμετοχή στην εκδήλωση και το μεγάλο ενδιαφέρον επιβεβαίωσαν ότι ο πρώτος Κυβερνήτης της Ελλάδος έχει διαχρονικά την πάνδημη αναγνώριση του έθνους για την εξαίρετη συμβολή του στην ελευθερία της Πατρίδας και τη δημιουργία του ανεξάρτητου Ελληνικού κράτους.

 

 
     
 
divider image
 
     
 
divider image
 
 
ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ: ΤΥΠΟΣ – ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Τα άρθρα και οι συνεντεύξεις μου αποτελούν έναν ακόμα δίαυλο επικοινωνίας με τους πολίτες. Δίνουν τη δυνατότητα να εκφράζω εμπεριστατωμένα τις απόψεις μου για θέματα επικαιρότητας και όχι μόνο. Παράλληλα, οι πολίτες έχουν  τη δυνατότητα να με γνωρίσουν, να με κρίνουν και να με αξιολογήσουν. 

 

1) Αρθρογραφία - Συνεντεύξεις

 

Κραυγή αγωνίας για την έξαρση της εγκληματικότητας ανηλίκων 

 

Άρθρο στο  PROTAGON.GR, 23 Δεκεμβρίου

Εφιαλτικό αλλά αληθινό. Το τελευταίο διάστημα η επικαιρότητα έχει κατακλειστεί από περιστατικά εγκληματικότητας ανηλίκων. Επεισόδια και συμπεριφορές βίαιης, ποινικής παραβατικότητας μαθητών σε σχολεία και πλατείες έχουν πάρει πρωτόγνωρες διαστάσεις

Οι γραμμές που ακολουθούν δεν είναι ούτε μελέτη του φαινομένου - ναι δυστυχώς μπορούμε να μιλάμε για φαινόμενο - ούτε διεκδικούν πρωτοτυπία ανάλυσης ή προτάσεων για την αντιμετώπισή του. Είναι μια κραυγή αγωνίας ενός γονιού που έχει παιδιά στην κρίσιμη, δύσκολη, εκρηκτική αλλά και τόσο καθοριστική για το μέλλον τους εφηβική ηλικία. Μια κραυγή αγωνίας για όλα τα παιδιά που υποχρεώθηκαν να περνούν κάποια από τα καλύτερά τους χρόνια στο δυστοπικό παρόν της πανδημίας. Δεν είναι παρά μια μικρή αλλά και αληθινή προσπάθεια ευαισθητοποίησης όλων μας, Πολιτείας, γονιών, εκπαιδευτικής κοινότητας, τελικά όλων εκείνων που μπορούν να κάνουν κάτι ουσιαστικό για να πολεμήσουμε και να νικήσουμε σε αυτήν τη μάχη με την «κουλτούρα της βίας».

Έφερα το ζήτημα αυτό στη Βουλή με επίκαιρη ερώτηση στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου. Η απάντηση του αρμόδιου Υπουργού Προστασίας του Πολίτη ήταν σοβαρή και ουσιαστική. Δεν φτάνει όμως μια συζήτηση. Δεν φτάνουν μεμονωμένες προσπάθειες.

Το πρόβλημα της εγκληματικότητας ανηλίκων είναι πολύπλοκο, εξαιρετικά ευαίσθητο και διαβρωτικά δηλητηριώδες. Τείνει να πάρει μεγάλες διαστάσεις. Λύσεις μαγικές δεν υπάρχουν. Να προλάβουμε πρέπει. Η μετέπειτα θεραπεία θα είναι πολλαπλασίως πιο δύσκολη. « Εγρήγορση-Ενημέρωση.-Ευαισθητοποίηση» είναι το τρίπτυχο του άμεσου καθήκοντός μας.  Να το αναλάβουμε χωρίς καθυστέρηση με φροντίδα και αγάπη. Το οφείλουμε σε ό,τι πολυτιμότερο έχουμε, στα παιδιά μας.

Διαβάστε Περισσότερα

Ελάχιστη ωδή στις γυναίκες του ‘40

 

Hellas Journal, 28 Οκτωβρίου

Στον πόλεμο οι νίκες κερδίζονται στο μέτωπο. Διασφαλίζονται όμως στα μετόπισθεν. Το έπος του ’40 δεν θα υπήρχε, και πάντως δεν θα είχε τη λάμψη που κέρδισε, χωρίς το έπος των μετόπισθεν. Χωρίς τη γυναικεία επιμελητεία. Χωρίς τις γυναίκες της Πίνδου. Χωρίς τις Ηπειρώτισσες. Κόρες, αδερφές, αγαπημένες, σύζυγοι και μητέρες, γιαγιάδες και εγγόνες. Όλες, πρόθυμα και αυθόρμητα, στρατευμένες στην υπόθεση του αμυντικού αγώνα κατά του εισβολέα. Οι ηρωικές αυτές γυναίκες ήταν ο κρυφός στρατός της Ελλάδος. Έκφραση ενός αγώνα που ήταν σύσσωμος, λαϊκός και εθνικός.

Διαβάστε Περισσότερα

 

"Το 2022 θα είναι δύσκολο για τις ελληνο-τουρκικές σχέσεις.

Eλάχιστες οι προοπτικές ουσιαστικού διαλόγου"

 

Συνέντευξη - Ναυτεμπορική, 16 Δεκεμβρίου 2021

Στις εξελίξεις στο μέτωπο των ελληνοτουρκικών σχέσεων αναφέρεται ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, χτυπώντας «καμπανάκι» πως το 2022 θα είναι δύσκολο. Στη συνέντευξή του στη «Ναυτεμπορική» σημειώνει πως «η ερντογανική Τουρκία θα επιμείνει στην πολιτική απαράδεκτων διεκδικήσεων και πίεσης προς την Ελλάδα, υποδαυλίζοντας την ένταση» και επισημαίνει πως η Ελλάδα θα είναι και πάλι σε κατάσταση ψύχραιμης εθνικής εγρήγορσης και διπλωματικής και επιχειρησιακής ετοιμότητας. Όσον αφορά το κρίσιμο θέμα της οικονομίας, ο κ. Κουμουτσάκος τονίζει πως δέσμευση της κυβέρνησης είναι να σταθεί δίπλα στα ελληνικά νοικοκυριά. Στο υγειονομικό μέτωπο υπογραμμίζει πως η κυβέρνηση έχει βγάλει από την εξίσωση της διαχείρισης της πανδημικής κρίσης τον παράγοντα «πολιτικό κόστος» και κάνει εκ νέου αναφορά στην ανάγκη εμβολιασμού των πολιτών. 

Διαβάστε Περισσότερα
 
     
 
divider image
 
     
 
divider image
 
 

2) Τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συνεντεύξεις και παρεμβάσεις 

 

Εδώ θα βρείτε τους συνδέσμους των τηλεοπτικών μου εμφανίσεων καθώς και των ραδιοφωνικών μου συνεντεύξεων:

 

Τηλεόραση 

 

 

Ραδιόφωνο

 

 
     
     
 

 
     
ΤΏΡΑ ΤΟ MANIATIKO REPORT ΚΟΝΤΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟ MYWEBOOK _____Η ΕΝΣΩΜΆΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις